Site icon Mangalia News

Comunicat UNPR Mangalia referitor la demisia doamnei arhitect Alina-Elena Balea

sorin_mihai_unpr_mangalia

Bună seara!

Gestul doamnei arhitect Alina-Elena Balea, de a-și prezenta demisia din UNPR Mangalia, este unul de natură să ne aducă prejudicii de imagine și să afecteze campania noastră electorală. De aceea, avem rugămintea de a publica, drept răspuns, comunicatul prezentat mai jos.

Vă mulțumim pentru atenția acordată!

Cu respect,

Sorin MIHAI,

Președinte UNPR Mangalia.

     “Curajul oamenilor se măsoară atunci când lucrurile sunt dificile și apele agitate. Sunt două tipuri de oameni: cei care sunt ca stâncile și, oricât de mare ar fi valul, ei rămân neclintiți, și cei care sunt ca niște pietricele și orice firicel de apă îi duce unde vrea.
     Suntem pe cale să ne luăm orașul înapoi! Asta îi sperie pe toți cei care au crezut că o să le meargă la nesfârșit să lase câte un cal troian în curtea fiecărui partid.
     Candidez pentru că vreau ca Mangalia să aibă un viitor, vreau să fie „acasă” pentru copilul meu. Nu mă retrag nici pentru Radu, nici pentru Iorguș, pentru că niciunul nu a fost o soluție pentru oraș.
     Ajunge cu politica de cumetrie în Mangalia! Până acum nu a fost decât un partid în Mangalia – partidul celor care au făcut bani, în timp ce orașul a sărăcit și a decăzut. Iorguș a înființat acest partid și Radu i-a continuat „munca”. Dacă vă uitați la Radu, vedeți un Iorguș mai tânăr, dar și mai rapace! Ajunge cu politica de cumetrie!
     Sunem tot mai mulți, suntem tot mai puternici, suntem tot mai aproape să scoatem Mangalia din izolare și să o scăpăm de Radu-Iorguș!
     Votați pentru voi! Venim la Primărie!”
     Sorin Mihai, 26 mai 2016, h.21:36.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Exit mobile version