Site icon Mangalia News

Oamenii lui Klaus Iohannis. Amănunte din subsolul de unde s-au strâns 1,3 milioane de fani pe Facebook

Radu Negulescu alături de Carmen şi Klaus Iohannis FOTO Radu Negulescu

Radu Negulescu, alături de Carmen şi Klaus Iohannis. FOTO Radu Negulescu.

Radu Negulescu din Baia Mare a făcut parte din echipa de strategi care au lucrat pentru Klaus Iohannis pe internet. Pe blogul personal, Negulescu a recapitulat experienţa.

„Poate te-ntrebi şi tu, la fel ca alţii, unde-am dispărut trei luni şi jumătate anul acesta. N-am dispărut nicăieri, am fost aici, doar că am trăit acele momente de care tocmai îţi ziceam. Momente cum nu sunt sigur că o să mai trăiesc vreodată“, scrie tânărul pe blogul său.

Din august până în noiembrie, Radu Negulescu din Baia Mare a coordonat campania electorală a lui Klaus Iohannis din perspectiva online-ului şi a creaţiei.

„Să te gândeşti că ne-am adunat care de pe unde, din domenii, experienţe şi chiar oraşe diferite. Eram din cu totul alt film. Dacă te uitai la noi, ai fi zis şi tu “Ce căutaţi voi, mă, aici? Ia mergeţi înapoi la şcoală/crâşmă/orice, numai nu aici! Hai, marş!”. Total din filme diferite. Nu ne-ai fi dat o şansă. Nici dracu’ nu ne dădea o şansă. Nici dracu’ nu credea în noi, chiar dacă ne ştia sau nu. Ne-au contestat, ne-au luat la mişto, ne-au înjurat –  logic, toţi ar fi făcut totul mai bine decât noi. Şi pe bună dreptate, eram de pe altă planetă. Şi gândeam ca atare“, scrie Negulescu.

Echipa de online a lui Iohannis, care, şi cu ajutorul contextului, a dus pagina preşedintelui la 1,3 milioane de Like-uri, a funcţionat pe Kiseleff, într-un subsol.

Citeste mai mult: adev.ro/nhg134

03.01.2015.

Exit mobile version