Site icon Mangalia News

Sportivii constănțeni vor participa la Concursul Internațional de KUNG-FU de la Chișinău

“CHISINAU INTERNATIONAL KUNG-FU OPEN”

10-11.05.2014, CHIŞINĂU, REP. MOLDOVA

            În perioada 10-11.05.2014, la Centrul Republican de Copii și Tineret „ARTICO” din Chişinău, Republica Moldova, se va desfăşura un Concurs Internaţional de Kung-Fu. Din România va participa o delegaţie formată din 12 sportivi şi 5 arbitri, de la Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact.

           Probele concursului sînt „Sanda” (luptă sportivă de contact), pentru copii și cadeți şi „Tuishou”, la copii, juniori şi seniori.

            Din judeţul Constanţa vor participa sportivi de la următoarele cluburi sportive:

– C.S.U. „Neptun” Constanţa, preşedinte Cornel Panait, 3 sportivi,

– C.S. „Marea Neagră” Constanţa, preşedinte Florin Iordănoaia, 3 sportivi,

– C.S. „Noua Generaţie” Mangalia, preşedinte Ciprian Broască, 2 sportivi.

            În lot avem sportivi campioni la aceste probe, dintre aceştia remarcându-se Alexandru Neagu, Tudor Bocai, Andrei Romu Oltean, Leonardo Savioli şi alţii.

            <Acesta este primul concurs internaţional de Kung-Fu, la care participă sportivii noştri. Chiar dacă la aceste probe încă nu s-au desfăşurat campionatele interne, sperăm să obţinem rezultate bune. Este primul contact între şcoala românească de Kung-Fu şi cea din spaţiul ex-sovietic, recunoscută pe plan internaţional.

            Sperăm ca participarea la acest Open să nu fie influenţată de actuala situaţie din Ucraina. De asemenea dorim să dezvoltăm relaţiile cu colegii din Republica Moldova şi acest concurs să nu fie decît primul dintr-o serie cît mai lungă.>

            PRESEDINTE CS MAREA NEAGRĂ,

            SEF LUC. DR. FLORIN IORDĂNOAIA.

Foto: Ziua de Constanta.

Exit mobile version