Site icon Mangalia News

Replica primarului Radu referitoare la amânarea proiectului majorării capitalului social la Goldterm

Referitor la amânarea de către consilierii locali a proiectului de hotărâre privind majorarea capitalului social al SC Goldterm SA cu 2 milioane de lei, bani ce ar fi urmat a fi investiţi în achiziţionarea de instalaţii de ardere şi adaptarea cazanelor pentru a utiliza drept combustibil gazele naturale, primarul Cristian Radu ţine să precizeze următoarele:

„Fac apel la consilieri să dea dovadă de responsabilitate faţă de locuitorii oraşului şi să voteze proiectul de hotărâre privind modernizarea sistemului de termoficare, respectiv racordarea centralelor termice la reţeaua de gaze. Sunt convins că, la şedinţa ordinară de săptămâna viitoare, reprezentanţii Consiliului Local vor pune interesul public în faţa celui de partid şi vor aproba proiectul atât de necesar pentru dezvoltarea oraşului.

Subliniez că schimbările majore care au avut loc în oraşul nostru în privinţa termoficării s-au realizat cu sprijinul Consiliului Local. Astfel că sistemul de termoficare a revenit la autoritatea publică. Au fost eliminate problemele cu agentul termic, iar din această iarnă avem funcţională şi reţeaua de gaze naturale. Aşa cum, până recent, au votat în interesul cetăţenilor, am încredere că, şi de acum înainte, ceea ce primează vor fi dezvoltarea şi modernizarea comunităţii. Interesele politice trebuie să rămână dincolo de uşa Consiliului Local“, a încheiat edilul urbei.

editiadesud.ro, Vineri, 19 sept.2013.

Exit mobile version