Magazinul Lidl din MANGALIA va fi închis două zile pentru modernizare

0
645

magazin-lidl

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Mangalia, situat pe Strada Constanței, Nr. 62. Acesta va fi închis în zilele de 15 și 16 noiembrie (n.r. marți și miercuri), urmând a se redeschide în data de joi, 17 noiembrie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

Încă de la deschiderea de joi, 17 noiembrie și până duminică, 20 noiembrie, magazinul Lidl de pe Strada Constanței, Nr. 62, îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Instagram @LidlRomania


Mangalia News, 12.11.2016.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply