Constanţa va avea 5 senatori şi 11 deputaţi. Ce social-democraţi vor să candideze la parlamentare?

0
481
starshiners.ro%20

psd-constanta-parlamentare

PSD Constanţa se pregătește pentru alegerile parlamentare. Deși în momentul de față nu se știe exact cine se va regăsi pe listele pentru deputați sau senatori, în momentul de față a apărut prima certitudine: 1 august este prima zi în care social democrații se vor întoarce la partid în efectiv complet. Urmează pe 5 august, Comitetul Executiv Central de la Vaslui, unde se va puncta pe marginea strategiei de campanie, dă asigurări, purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Mircea Dobre.

Social-democraţii vor să facă un scor bun și să câștige alegerile în județ în condiţiile sistemul electoral pe listă. Ultima dată când s-a votat pe listă la parlamentare a fost în 2004, când parlamentarele aveau loc simultan cu prezidenţialele, iar candidatul pentru Cotroceni era purtătorul de stindard politic.

Au apărut şi primele nume pe lista internă

Codul de integritate şi etică şi experienţa profesională pentru cei care vor să acceadă în parlament sunt doar o parte din criteriile la care vor trebui să se supună candidaţii.

Între timp au apărut şi primele nume care cu siguranță se vor găsi pe listele de la parlamentare: Mircea Dobre, Radu Babuş, Cristina Dumitrache, Florin Gheorghe, care vor opta cel mai probabil pentru Camera Deputaţilor şi Nicolae Moga pentru Senat.

Continuarea, în ziuaconstanta.ro, Marti, 26 iulie 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply