Intalnire intre agentii economici din turism si reprezentantii administratiei publice locale (VIDEO)

0
398
intalnire-turism-
MANGALIA.TV: Primăria Municipiului Mangalia a organizat, joi, 14 aprilie 2016, o întâlnire între agenții economici din turism și reprezentanții administrației publice locale, la Clubul Nautic Callatis din localitate. În cadrul ședinței, primarul Radu Cristian a adus în discuție mai multe subiecte de interes, precum noile reglementări fiscale aplicabile agenților economici din turism, proiectele de investiții în zona de sud a litoralului, promovarea celor 6 stațiuni, dar și pregătirea pentru sezonul estival 2016.
Principalele probleme ridicate de hotelieri au vizat promovarea stațiunilor și identificarea fondurilor necesare precum și eliminarea comerțului ambulant și a chioșcurilor din vecinătatea hotelurilor.
Prezent la dezbatere, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, dr. Mohammad Murad, a făcut apel la hotelieri să găsească o soluție rezonabilă, astfel încât să nu fie afectată activitatea micilor comercianți. Edilul Mangaliei a precizat că acest tip de comerț se va face în cadru organizat, de tip bazar și a subliniat că Primăria nu poate interveni pe proprietatea privată a agenților economici.
Totodată, Radu Cristian și Mohammad Murad au propus celor prezenți identificarea unei soluții urgente în privința promovării stațiunilor, modalitatea de finanțare a acesteia dar și noi măsuri de îmbunătățire a serviciilor oferite turiștilor.

Sursa: MANGALIA.TV, Vineri, 15 aprilie 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook
Elefant.ropiese-auto-mangalia.roLeave a Reply