Mangalia Reciclează

0
363

deseuri

Primăria Municipiului Mangalia, împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec organizează o acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice vechi sau defecte. Colectarea aparaturii electrice uzate, se va face în zona Parcării ING, din centrul municipiului, în zilele de sâmbătă, 5 martie şi duminică, 6 martie, între orele 9:00 şi 18:00.
Fiecare deponent va primi cupoane valorice pentru aparatele electrice mari, întregi (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscător de haine, aparate de aer condiţionat).
Pentru orice alt aparat electric predat (de exemplu: fier de călcat, aspirator, monitor, calculator, cafetieră, mixer, televizor, radio, scule electrice etc.), fiecare deponent va participa la o tombolă cu premii.
Tombola va avea loc duminică, 6 martie, ora 18,00, la sediul Poliţiei Locale Mangalia, Str. Delfinului nr.1. Se pot depune orice fel de aparate electrice care se bagă în priză sau funcţionează cu baterii. Pentru agenţii economici, la preluarea gratuită de la sediu se vor întocmi procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice şi electronice vechi sau defecte.
Orice alte informaţii şi programări privind preluarea gratuită de la domiciliu, se pot obţine apelând numerele de telefon: 0800444800 (luni-duminică, între orele 9:00-17:00) sau 0751302127 (luni-duminică, între orele 8:00-18:00).
Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec este o organizaţie non-profit ce are ca unic scop gestionarea deşeurilor de echipamente electrice sau electronice în acord cu legislaţia europeană şi naţională de mediu în vigoare.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Primariei Mangalia.


MangaliaNews.ro, 2 martie 2016.

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply