Campania „Zece Oameni de valoare pentru Constanța” lansează concursul „Descoperă talentul din tine”

0
345
starshiners.ro%20
dtdt ianuarie
Campania „Zece Oameni de valoare pentru Constanța” lanseaza concursul „Descopera talentul din tine”
A doua preselectie: 16 ianuarie, ora 10:00.

www.oamenidevaloare.ro

  1. ORGANIZATORI

Asociația Clubul Isis, împreună cu Spitalul Privat Isis, beneficiind de susținerea Colegiului de Arte Regina Maria, organizează preselecțiile pentru participarea la Concursul ”Descoperă talentul din tine”, ce va avea loc în data de 6 martie 2016, în cadrul Galei ”Zece Oameni de Valoare pentru Constanța.

  1. SCOPUL CONCURSULUI

Concursul de talente este deschis participanților cu vârste cuprinse între 11 și 25 de ani, având drept scop descoperirea unor noi talente aparținând secțiunilor: muzică, dans, teatru si altele.

III. DESFASURAREA CONCURSULUI

Inscrierea in concurs – etapa de Preselectii

Înscrierile pentru concurs vor fi făcute pe baza completării corecte și complete a tuturor câmpurilor din formularul de înscriere ce poate fi obtinut accesând site-ul www.oamenidevaloare.ro la secțiunea ”Descoperă talentul din tine”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Desfasurarea concursului

Prima preselecție a avut loc în data de 12 decembrie 2015, iar a doua este programata sambata, 16 ianuarie, la Colegiul de Arte Regina Maria din Constanta.

Concursul se va desfășura în data de 6 martie 2016. Ordinea intrării în concurs va fi stabilită prin tragere la sorți. Concurenții vor respecta precizarile organizatorilor cu privire la repetitiile programate și intrarea în concurs.

Pentru sectiunile la care sunt necesare materiale suplimentare (vestimentație, obiecte de decor etc), acestea vor fi procurate de către concurent.

În funcție de secțiunea la care se înscriu, concurenții trebuie să prezinte:

Secțiune canto

  • negativ MP3 pe memory stick USB (vor fi acceptate doar piesele interpretate în limba română).
    Secțiunea canto include canto clasic, muzică ușoară, jazz, muzică folclorică.

Secțiune instrumente muzicale

  • pian, vioară, instrumente de suflat, chitară, percuție, instrumente populare (acordeon, nai).

Secțiunea Dans

  • cuprinde dans clasic, contemporan, de caracter ( dansul popoarelor, dans folcloric) si dans de societate.

Secțiunea Teatru

  • timpul limită pentru fiecare concurent este de 3 minute. Calitatile vocal-interpretative și artistice, prezența scenică, dificultatea repertoriului, precum și originalitatea interpretării constituie criterii pe care organizatorii le considera de baza in vederea oferirii dreptului de participare in concurs.

Juriul

Juriu este alcătuit profesori ce au competențe în jurizarea domeniilor mai sus menționate.
Juriul va fi alcătuit din 5 membri și va avea un președinte delegat. In vederea asigurarii unei participari care sa ofere un grad ridicat de exigenta si competitivitate, in urma celor 2 preselectii vor fi alesi 5 dintre cei mai talentati inscrisi.

Distinctii

Participantilor li se vor acorda diplome de participare iar finalistul va primi un premiu în valoare de 1.000 de euro.

Juriul concursului din 6 martie 2016 este alcătuit din publicul participant la Gala ”Zece Oameni de Valoare pentru Constanța”. La intrarea în sala de evenimente a Casei de Cultură a Sindicatelor fiecare spectator va primi un talon cu numele celor 5 finaliști. Spectatorii pot aprecia o singură dată, un singur concurent, din cei cinci finaliști prezenți în Gală. Astfel, fiecare talon va conține o singură opțiune, în caz contrar votul nu va fi validat.

Durata de vot este de 20 minute, pe parcursul derularii Galei în timpul decernarii premiilor de excelenta. La finalul acestora, echipa organizatorică va face centralizarea voturilor, urmând ca decernarea marelui premiu să aibă loc la finalul Galei Oameni de Valoare.

Capacitatea de progres a lumii în care trăim depinde de voința fiecăruia dintre noi.

Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” poartă amprenta Asociaţiei Clubul Isis

Clubul Isis recunoaşte valoarea şi îi preţuieşte pe cei care o păstrează

Va reaminintim ca pana pe data de 29 februarie, pe site-ul campaniei, puteti sa ii votati pe cei pe care ii considerati Oameni de Valoare pentru Constanta.

Evenimentul „Oameni de Valoare pentru Constanta este organizat de Asociaţia Clubul Isis şi pus în scenă cu sprijinul Spitalului Privat Isis.


MangaliaNews.ro, 12.01.2016.
piese-auto-mangalia.roLeave a Reply