AUDIENTE ONLINE – Luni, 12 octombrie, se va face ANALIZA ACTIVITĂȚILOR SPORTIVE din Mangalia

1
367
starshiners.ro%20

mangalianews_ro_audiente-online

UPDATE. ULTIMA ORĂ:

Reprezentanții Primăriei ne informează că ÎNTÂLNIREA PE TEMA SPORTULUI DIN MANGALIA va avea loc LUNI, 12 octombrie, ora 17:00, la Casa de Cultură!
Ca răspuns la articolul AUDIENȚE ONLINE – Astăzi, despre soarta stadionului și a sportului din Mangalia, va avea loc la Casa de cultură o întâlnire specială, solicitată anterior apariției articolului respectiv de primarul Mangaliei, Cristian Radu, ședință în cadrul căreia se va face o analiză pertinentă a sportului din Mangalia, din anul 2012 până în prezent.
“La întâlnirea organizată de Primăria Mangalia sunt invitați să participe toți reprezentanții cluburilor sportive, părinții sportivilor minori, dar și toți cei care au ceva de spus despre soarta sportului în Mangalia.
Sperăm să vină cât mai mulți dintre cei interesați, și nu doar vreo zece, cum s-a întâmplat data trecută, când am mai organizat o asemenea întâlnire!”

MangaliaNews.ro, Luni, 5 oct.2015.piese-auto-mangalia.ro1 COMENTARIU

  1. Ati zis ca se va mari numarul de camere video de pe strada si s-a facut invers, adica acum merge doar o camera. Puneti si pe 1 Decembrie o camera si in mod sigur va fi mai bine, deoarece este posibil sa treaca mai rar cel cu motocicleta!

Leave a Reply