Divorţ! Cristian Radu dă de pământ cu asociaţia Corinei Martin: „Avem şi noi specialişti care să ne promoveze”

0
1007

radu cristian si corina martin

Cristian Radu şi Corina Martin.

Despărţire cu cântec la Constanţa, unde Primăria Mangalia refuză să se mai alăture asociaţiei Corinei Martin, „Dobrogea – Litoral”. Prezentă la conferinţa de lansare a evenimentului pe care îl plănuieşte pentru data 1 mai, la un hotel din staţiunea Mamaia, Corina Martin a vorbit despre despărţirea dintre asociaţia pe care o „patronează” şi municipalitatea de la Mangalia, care a intentat un „divorţ” iremediabil.

„Primăria Mangalia, din păcate, nu mai face parte din Asociaţia Litoral – Delta Dunării, îmi pare rău că nu avem un dialog suficient de coerent acolo. Sunt convinsă că vor încerca şi ei să organizeze evenimente”, a spus Martin.

Dialogul „insuficient de coerent” nu poate exista, potrivit primarului Cristian Radu, care susţine că a descoperit o metodă mai ieftină şi mai productivă în privinţa promovării pe litoral.

„Există dialog, dar ne putem promova şi singuri, pentru că orice promovare înseamnă bani. Încercăm să investim banii aşa cum considerăm. Avem şi noi departament de turism în cadrul primăriei, putem să facem şi noi. Orice asociaţie înseamnă bani, o contribuţie financiară la acea asociaţie, din partea administraţiei locale. Avem şi noi specialişti în cadrul primăriei, care pot face lucrurile acesta. Timp de 22 de ani, până să vin la primărie, nu aveam departament de turism. Noi administrăm şase staţiuni turistice şi nu aveam o direcţie de turism în cadrul primăriei, niciodată n-a fost. Jenant! Trist! Dar, astăzi, există şi ne ocupăm şi noi de promovare”, a spus Cristian Radu, pentru „Replica”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Primarul de la Mangalia susţine că măsura dă rezultate şi oraşul nu este absent de la târgurile de profil

Continuarea, în replicaonline.ro. Sâmbătă, 18.04.2015.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply