Ce culoare are rochia aceasta? Iluzia optică a blocat internetul

0
1348
starshiners.ro%20

Miercuri, 25 februarie, a fost o zi aproape istorică pentru nimicurile dezbătute pe internet. Două lame au fost urmărite pe autostradă şi o rochie albastră cu dungi negre a provocat cea mai mare iluzie optică din istorie. Iar internetul a fost împărţit în două. Voi cum vedeţi rochia?

rochia

Rochia a împărţit înternetul în două.

Joi, un utilizator de pe Tumblr a publicat o imagine cu o rochie albastră. Swiked a întrebat „Oameni buni, ajutaţi-mă. Rochia aceasta e albastru-negru sau alb-auriu? Eu şi cu prietenii mei înnebunim aici“.

Într-adevăr, potrivit unui sondaj Buzz Feed, rochia de mai jos este văzută de majoritatea oamenilor ca albă cu auriu. Din cauza luminii, majoritatea oamenilor văd culorile inversate. Rochia de 50 de lire sterline, e de fapt albastru cu negru, aşa cum poate fi văzut pe site-ul oficial.

Internetul a fost dat efectiv peste cap şi aproape nimeni nu a mai avut alt subiect de discuţie. Seara de miercuri a pornit cu două lame care au fost urmărite pe autostradă, comentate în permanenţă pe Twitter şi, de dimineaţă, toată lumea vorbea despre rochia aceasta. De altfel, hashtagul folosit a fost adoptat de toată lumea, ea devenind #TheDress.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Firma care produce această rochie, care nu e neapărat cea mai frumoasă, a repus rochia în stoc şi a adoptat hashtag-ul oficial pentru a fi cumpărată de mai multe persoane.

Explicaţia ştiinţifică 

Citeste mai mult: adev.ro/nkfjov

Luni, 02.03.2015.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply