FOTO Zeci de mii de fani au sărbătorit Liberty Parade, pe plaja dintre Saturn și Venus

0
519

12-ATMOSFERA LIBERTY PARADE (Medium)

Cea mai mare sărbătoare a muzicii dance desfășurată noaptea trecută pe plaja dintre Saturn și Venus a reunit, conform organizatorilor, aproape 70.000 de inimi cu același ritm: Liberty Parade! Mega petrecerea a fost anunțată, sâmbătă, 26 iulie, de la ora 17.00 – când au plecat cele 4 camioane din caravana LIBERTY PARADE de la Olimp către Black Sea Arena.

Urale fierbinți ale miilor de fani ai muzicii dance au izbucnit la ora 19.00, când la pupitrul DJ-lor, amplasat la 5 metri înălțime, pe o scenă spectaculoasă – o butaforie în forma unui coif de gladiator – și-a făcut debutul Just 2 & Luca M, dând tonul petrecerii în „stilul de luptă: Tech House” care-a învăluit plaja dintre Venus și Saturn 2 ore.

Au urmat două ore senzaționale de Deep Tech, House și NU Disco cu Cristi Stanciu (antrenant și în comuniune cu publicul) și Liviu Hodor (dinamic și energic) care au ridicat la cote maxime bucuria nebună a dansului, pregătind publicul pentru momentul Radio 21. Printre zecile de mii de spectatori s-a aflat și edilul Mangaliei, Radu Cristian, care s-a declarat încântat de desfășurarea celui mai mare eveniment de pe întreg litoralul.

“Sunt bucuros că iubitorii muzicii dance au avut ocazia și la această ediție să se reunească la malul mării pentru a petrece pe ritmurile muzicii preferate, alături de cei mai în vogă DJ. Liberty Parade este manifestarea de anvergură care trebuie să continue, aici, pe plaja dintre Saturn și Venus, unde distracția și spiritul liber pun stăpânire, într-o singură noapte, pe zona de sud a litoralului”.

La ora 23:00, publicul numeros adunat în fața scenei “Black Sea Arena” au intonat la unison IMNUL LIBERTY PARADE – SET ME FREE, semnat în acest an de Dj Andi și Alexandra Stan. 200 de metri pătrați de ecrane led au luminat cerul, cu 400 de mii wați de efecte luminoase, produse de 330 de surse de lumină (lasere și led-uri). Flăcările și focurile de artificii au inundat arena cu un unic „stil de luptă: ÎMPREUNĂ!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe scena de 60 de metri lungime, ce măsura în cel mai înalt punct al său 17,5 metri, și-a făcut apariția la ora 02:00 „Împăratul Arenei Techno”, UMEK, Dj-ul sloven fiind copleșit de atmosfera electrizantă și vibrațiile valurilor celor peste 140.000 de mâini aruncate în aer care i-au fost alături două ore.

 La ediția din acest an, au mixat în camioanele Liberty Parade care au făcut senzație pe drumul de la Olimp către plaja dintre Venus și Saturn 16 DJ români de excepție.

Desfășurarea de forțe a fost una fără precedent: 16 TIR-uri cu echipamente și 2 TIR-uri cu elemente de decor s-au folosit la realizarea unei scene speciale, iar generatoarele evenimentului au făcut față unui consum de un milion de wați pe oră.„Liberty Parade” este un eveniment marca Radio 21, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Galerie FOTO:

01-liberty-parade-2014 (Medium) 02-liberty-parade-2014 (Medium) 03-liberty-parade-2014 (Medium) 04-liberty-parade-2014 (Medium) 05-liberty-parade-2014 (Medium) 06-liberty-parade-2014 (Medium) 07-liberty-parade-2014 (Medium) 08-liberty-parade-2014 (Medium) 09-liberty-parade-2014 (Medium) 10-liberty-parade-2014 (Medium) 11-UMEK LA LIBERTY PARADE (Medium) 12-ATMOSFERA LIBERTY PARADE (Medium)

Duminică, 27 iulie 2014. A transmis Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply