Trenul electric de mare viteză va ajunge pe litoral

0
383

Curse estivale, începând cu 1 august.

Trenul electric de mare viteză, construit în premieră de firma Softronic din Craiova, atinge 160 de kilometri pe oră şi are patru vagoane, scrie Adevărul. Important este că de la 1 august, trenul electric va realiza curse pe ruta estivală Craiova – Bucureşti Nord- Constanţa.

Potrivit sursei citate, trenul are o capacitate de transport de aproximativ 400 de personae, iar preţul unui bilet va fi de 80 de lei.

Plecarea din Craiova se va face în fiecare zi, la ora 4.10, urmând să ajungă în Bucureşti la 7.15, unde va staţiona 35 de minute. Sosirea la Constanţa va fi la ora 10.00. Trenul de întoarcere pleacă la 14.15 din Constanţa şi va ajunge la Bucureşti la ora 16.16. Va staţiona în capitală 26 de minute, iar în Craiova va ajunge la ora 19.57. Potrivit Adevărul, biletele se vor putea procura online de pe www.softrans.ro începând cu 30 iulie şi se vor achita în tren sau se vor procura direct din tren, fără rezervare.

sursă foto: adevărul.ro.

Mai mult, în http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/curse-estivale-incepand-cu-1-august-trenul-electric-de-mare-viteza-va-ajunge-pe-litoral-504388.html


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply