O nouă campanie de reciclare a deşeurilor va avea loc la Mangalia

0
426

pliant campanie de reciclare (Small)

Asociaţia Română pentru Reciclare RoReC, în parteneriat cu Primăria Mangalia şi şi cu sprijinul societăţii de salubrizare Polaris organizează, în perioada Sâmbătă, 5 și Duminică, 6 iulie, o campanie de reciclare a deşeurilor de tip EEE.

Sub deviza “Locul deşeurilor nu este în preajma ta”!, pe platoul din faţa Casei de Cultură, între orele 09.00 – 18.00, se află un punct de colectare unde cetăţenii oraşului pot veni să depoziteze obiecte electrice şi electrocasnice defecte. Fiecare deponent va primi cupoane valorice pentru aparatele electrice mari întregi (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe etc.) şi vor avea ocazia de a participa la o tombolă cu premii pentru orice alt aparat electric predat.

Tragerea la sorţi a taloanelor completate va avea loc, duminică, 6 iulie, ora 18.30, la sediul Poliţiei Locale din localitate, situat pe str. Delfinului nr.1.

Premiile oferite de organizatori vor  fi reprezentate de o cafetieră, un fier de călcat, un ferăstrău vertical şi o maşină de găurit.

Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni sau de la instituţii şi societăţi comerciale, doritorii pot suna la nr. de telefon: 0751.302.127.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

3 iulie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply