No Stress Triathlon&Party, sâmbătă, 28 iunie, pe plaja din staţiunea Olimp

0
405

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, va participa, sâmbătă, 28 iunie, la cea de-a treia ediţie a competiţiei de triathlon, care se va desfăşura sub deviza No Stress Triathlon&Party, pe plaja din staţiunea Olimp. Ca şi la ediţia precedentă, edilul oraşului, un mare pasionat de sport, va susţine probele de ciclism şi alergare pe distanţe de 5 Km, respectiv de 20 de Km.

Organizate de Clubul Sportiv No Stress în parteneriat cu Primăria Mangalia, începând cu ora 10.00, întrecerile se adresează în special începătorilor, mai ales că organizatorii au pregătit un traseu destul de accesibil. Distanţele din concurs sunt de 500 metri înot, 20 de kilometri de ciclism pe faleză mării şi 5 kilometri alergare pe malul mării.

Un concurent poate participa la întreaga competiţie, dar poate fi şi component al unei ştafete, luând startul astfel doar la una dintre cele trei probe. La competiţia de înot concurenţii se vor întrece, în mare, pe o distanţă de 500 de metri, în golful din dreptul hotelului “Amfiteatru”, iar pentru ciclism traseul are 20 de Km şi parcurge faleza dintre Olimp şi Costineşti.

Proba de alergare are un traseu de 5 Km, pe porţiunea de plajă din nordul fostului Club “Paparazzi”, până la Pescăria din Olimp şi retur. La finalul maratonului sportiv cei mai buni concurenţi vor fi recompensaţi cu premii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

26 iunie 2014, Comunicat transmis de Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply