Pilotul Emil Ghinea, câștigător la Reșița, al treilea an la rând! „O altă etapă de poveste! Am găsit formula perfectă!“ | FOTO-VIDEO

0
989
Pilotul din Mangalia, Emil Ghinea, este de neoprit în Campionatul Național de Viteză în Coastă, impunându-se și în etapa de la Reșița. Aceasta a fost a patra sa victorie consecutivă, în această ediție a CNVC!
După succesele de la Rânca, Mediaș și Harghita, campionul de pe litoral, care pilotează un bolid Norma M20F Evo, a fost cel mai rapid și la Reșița, la „Memorialului Werner Hirschvogel“, câștigând cursa pentru al treilea an la rând! Demn de menționat este și că, pe lângă faptul că și-a păstrat titlul de King of the Hill, Emil Ghinea și-a depășit și propriul record al traseului, care este acum de 2:07,383.

„Totul a mers perfect, cu mici ajustări“

„O altă etapă de poveste! Pot spune că, de data aceasta, totul a mers perfect, cu mici ajustări. Am găsit formula perfectă, pot spune. Cunosc mașina de curse, îi cunosc toate toanele, traseele nu sunt noi pentru mine, eu sunt în formă, aș spune formula perfectă“, a declarat Emil Ghinea, care le-a mulțumit partenerilor săi și tuturor celor care-l susțin.
Galonatul pilot din Mangalia, multiplu campion național, se menține pe locul întâi în clasamentul general, iar din campionat mai sunt de disputat trei etape: Valea Uzului, Straja și Baia Mare.

Două victorii, cu record național absolut de traseu

În ultimele două victorii înainte de Reșița, la Mediaș și în Harghita, Emil Ghinea a stabilit și record național absolut de traseu și a primit și titlul de King of the Hill! Recordul traseului de la Mediaș nu fusese doborât de nimeni din 2019, de când fusese stabilit de Emil Nestor! Recordul pe traseu de la Harghita Challenge 2024 data de anul trecut, de când fusese stabilit de Octavian Ciovică, Emil Ghinea scoțând acum un timp mai bun cu trei secunde. (sursa: ziuaconstanta.ro). Autor: Marian Bocai.
VIDEO, aici: https://www.facebook.com/reel/1192244218452213
MN: Următoarele etape pentru CNVC și Masters vor fi la Sinaia (Masters), în 20-21 iulie și Valea Uzului (CNVC), în 27-28 iulie.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply