Femeile trecute de 40 de ani…

0
452
Orlando Nicoara: „Anumite reactii de la postul precedent mi-au adus aminte de un text, pentru care a fost creditat gresit Andy Rooney, preluat pe blogul personal in 2006.
Textul a fost scris de Frank Kaiser, la inceputul anilor 2000 si s-a viralizat in 2005.
Cred ca ramane cel mai citit si comentat post scris pana acum pe blogul meu.
18 ani mai tarziu, e poate mai actual ca niciodata, mai ales in .ro”
Il reiau aici:
„Pe măsură ce inaintez in varstă, apreciez cel mai mult femeile trecute de 40 de ani. O femeie trecuta de 40 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti.
Daca o femeie trecuta de 40 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecuta de 40 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 40 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 40 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in timpul cinei luate la un restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa te “impuste”.
Femeile trecute de 40 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat.
O femeie peste 40 are incredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara, cuplata cu un barbat, isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 40 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
Femeile devin medium, pe masura ce imbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 40. Ele stiu intotdeauna.
O femeie trecuta de 40 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara. O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 40 este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.
Femeile de peste 40 de ani sunt deschise si oneste. Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.
Da, pretuim femeile trecute de 40 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si misto trecuta de 40 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni, facandu-se de râs alături de o chelnerită in varsta de 20+ ani.
Doamnelor, imi cer scuze.
Iar pentru toti barbatii care au spus: „De ce sa cumperi vaca, cand poti avea laptele gratis?” ca scuză pentru a-si justifica burlăcia, un update la zi: Astăzi, 80% din femei sunt impotriva căsătoriei.
– De ce?
– Au realizat că nu merită să cumpere tot porcul, pentru un cârnat mic”.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply