„Dorința mea este să devin un smartphone. Părinții mei își iubesc telefoanele mobile foarte mult. Le pasă atât de mult de ele, încât uneori uită să mă mai iubească pe mine”

0
363
Seara, după cină, o profesoară începe să corecteze temele făcute de elevii ei. Soțul ei e în aceeași cameră, are telefonul în față și joacă „Candy Crush Saga”. După ce a terminat de citit ultima temă, femeia a început să plângă.
Soțul ei a întrebat-o ce s-a întâmplat, ea a explicat: „Ieri am dat o temă elevilor mei de clasa I, iar tema era ca ei să scrie ceva cu subiectul: „Dorința mea”. Ultima lucrare m-a făcut să plâng. Ascultă ce a scris:
„Dorința mea este să devin un smartphone. Părinții mei își iubesc telefoanele mobile foarte mult. Le pasă atât de mult de ele încât uneori uită să mă mai iubească pe mine.
Când tata vine obosit de la serviciu are timp pentru a sta pe mobil, dar nu mai are timp și pentru mine.
Dacă părinților le sună mobilul, aceștia aud imediat și fug să răspundă. Dacă eu plâng, se joacă în continuare pe telefon, pe mine nu mă aude nimeni.
Se joacă tot felul de jocuri pe telefon, dar cu mine nu vor să se joace niciodată, nu mă ascultă niciodată, nici măcar atunci când le spun ceva important. Așa că, da, dorința mea este să devin un smartphone”.
După ce a citit cu voce tare tema, soțul a întrebat: „Cine a scris asta?”
Profesoara s-a uitat la el și i-a răspuns: „Fiul nostru”.
Pune telefonul deoparte și vorbește cu copilul tău! #DISTRIBUIE această poveste pentru a deschide ochii cât mai multor #părinți despre această #problemă.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply