Lansarea cărții „Până la capăt”, de Marian Apostol, eveniment cultural remarcabil, organizat de Asociația Lamaji Sana la Hotel Afrodita, în Venus | FOTO-VIDEO

0
745
Marți, 18 iunie 2024, la Hotel Afrodita din Venus, Mangalia, a avut loc lansarea cărții „Până la capăt”, de Marian Apostol. Evenimentul a fost urmat de o prezentare a pelerinajelor pe Camino de Santiago. Organizat de Asociația Lamaji – Sana, evenimentul a reunit într-o atmosferă caldă și inspirantă pasionați de literatură și călătorii spirituale.

„La final, gândurile mele de recunoștință profundă se îndreaptă către doamnele Ana Oleniuc, Anca Bucur și Luiza Cala, reprezentante ale Asociației Lamaji-Sana, pentru impecabila organizare. Efortul și dedicarea dânselor au transformat această zi într-una de neuitat pentru mine.
Mulțumesc, Hotelului Afrodita pentru excelenta găzduire și Televiziunii Mangalia TV, pentru importanta contribuție la succesul evenimentului.
Mulțumesc, de asemenea, prietenilor mei, scriitorii Costel Stancu, Daniel Mariș, Firiță Carp și Florin Ciocea, pentru faptul că mi-au fost alături, cu vorba și cu fapta, pe parcursul acestui eveniment”. – Marian Apostol.

Imaginile de mai jos surprind momente din timpul lansării și din discuțiile despre Camino de Santiago:


Mangalia News, 19.06.2024.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply