Seawolves Bike Fest, Plaja Venus, Mangalia, 14-15 iunie 2024, FINAL EDITION Festival Moto-Rock! | VIDEO

0
1348
  • După 15 ani și 15 ediții, Seawolves Bike Fest a ajuns la episodul final.
  • Festivalul Moto-Rock care a debutat în 2008 într-un camping din Eforie Nord își va lua rămas bun de la public, pe plaja de la Venus, în cadrul ultimei sale ediții, în weekendul 14-16 Iunie 2024.
Organizatorii scriu pe pagina evenimentului: „După 15 ani si 15 ediții, iată-ne ajunși la EPISODUL FINAL al aventurii Seawolves Bike Fest: cea de-a 16-a si ultima editie de festival moto-rock, organizat de Seawolves MC Romania, la malul mării.
Este fest-ul de cea mai mare anvergură de până acum, o adevarată provocare, atât pentru noi, organizatorii, cât si pentru voi, oaspetii!
Am inceput in 2008, intr-un camping din Eforie Nord, iar de atunci au trecut 15 ani de poveste, cu multe amintiri frumoase si momente epice care ne-au legat pe multi dintre noi pe viata. A fost si soare, au fost si ploi, am fost si puțini, dar am fost si extraordinar de multi, au fost si ani mai grei dar si ani in care v-am putut oferi mai mult decat ne asteptam si noi.
Un lucru insa a fost constant – si anume spiritul liber, prietenia, bucuria si pofta de viata cu care ati venit tot timpul la noi.
Pentru asta va multumim, ne-ati facut cu adevarat viata mai frumoasa si speram ca si noi am reusit acelasi lucru pentru voi.
Va multumim pentru toate amintirile cu care ne-ati imbogatit si va multumim si pentru sustinerea voastra neconditionata de-a lungul anilor!

Seawolves Bike Fest – FINAL EDITION, 14-16 Iunie, Plaja Venus:

 

Pentru a onora cum se cuvine ultima editie a Seawolves Bike Fest, am pregatit un spectacol cum nu s-a mai vazut vreodata la o intrunire moto, un spectacol care, pe langa momentele obisnuite ale festivalului, va avea o multime de elemente inedite si spectaculoase pe care le vom dezvalui treptat.
Unul dintre elementele forte ale acestei ultime editii este spectacolul de pe scena, pentru ca am vrut sa fie nu doar o intrunire moto, ci si un festival rock!
Prin urmare, pe scena festivalului vor urca nu mai puțin decât 14 formatii, dintre care 8 sunt din afara țării.
Vineri, 14 Iunie
• Visions of Atlantis (Austria, symphonic metal)
• Dirty Shirt (Romania, folk metal)
• O’Reillys and the Paddyhats (Irlanda, irish folk punk)
• Dropout Kings (SUA, trap metal)
• Metalwings (Bulgaria, symphonic metal)
• TBA.
Sambata, 15 Iunie
• Stratovarius (Finlanda, power metal)
• Bonfire (Germania, hard rock)
• Trooper (Romania, heavy metal)
• Coma (Romania, alternative rock)
• Fallen Arise (Grecia, symphonic metal)
• TBA.
INFO:
Biletele se pot procura online de la oricare dintre cele 2 platforme de ticketing:
• ambilet.ro >>> https://www.ambilet.ro/tc-events/seawolves-bike-fest-2024/
• iabilet.ro >>> https://www.iabilet.ro/bilete-seawolves-bike-fest-96367/
Portile festivalului se vor deschide pentru public incepand de vineri, 14 iunie, ora 12.00.
Concertele vor incepe la ora 15.00 in fiecare zi, headlinerii fiind programati pentru ora 23.00.
Parada moto se va tine Sambata, 15 Iunie, la ora 12, urmand ca la intoarcere sa inceapa celebrele concursuri intre participanti.
Dupa programul de concerte, distractia va continua in cortul de after party, unde atmosfera va fi sustinuta live de o trupa de cover-uri rock, iar sambata, de DJ (retro party).
O zona generoasa din cadrul locatiei festului va fi amenajata si destinata pentru parcarea motoarelor participantilor la fest.
De asemenea, in locatia festivalului se va gasi la discretie bere si alte bauturi precum si numerosi furnizori de preparate culinare de toate felurile. Nu vor lipsi nici standurile comerciantiantilor de imbracaminte si echipamente moto-rock, precum si alte produse si accesorii specifice.
Accesul la festival se va face pe bază de bilet/abonament pentru care se primeste brățară de acces, iar comercializarea se va face cu carduri de festival reîncărcabile la fața locului.
Exista oferte speciale de cazare in apropiere, cu pret redus pentru participantii la eveniment, precum si camping, la 600 m de locatie. Pentru detalii, vizitati pagina evenimentului, de pe Facebook”.


Mangalia News, 10.03.2024. (republicare: 13.06.2024).piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply