Mersul autobuzelor electrice în Mangalia și în stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp | Transportul public cu aceste autobuze este GRATUIT!

1
40776

Primăria Mangalia a scos pe traseu, începând din august 2022, autobuzele electrice achiziționate în cadrul unui proiect cu fonduri UE, care asigură, GRATUIT, transportul public în localitate, inclusiv în stațiunile Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp.

Prin implementarea acestui proiect,  Mangalia a devenit prima localitate din județul Constanța, în care s-a introdus transportul public ecologic, cu autobuze electrice, fără costuri din partea călătorilor – turiști sau localnici. În plus,  Mangalia are și stații de autobuz noi.
Pe toată perioada sezonului estival, turiștii aflați în vacanță în sudul litoralului, pot circula gratuit cu transportul public, de la gară la hotel, sau între stațiuni și oraș. În plus, locuitorii  Mangaliei, atât din zonele centrale, cât și cei care locuiesc în cartierul de case,  beneficiază de același transport nepoluant, ecologic.

 


Mangalia News, 05.08.2022. (republicat: 28.08.2022; 02.06.2023; 01.06.2024).piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România1 COMENTARIU

  1. […] Conform graficului de circulație, afișat în fiecare stație de autobuz, acestea vor circula, într-o primă etapă, de luni până vineri, între orele 06:00 – 22:00, pe un traseu din oraș și stațiuni, începând din zona Bulevardului 1 Decembrie 1918 și până în Olimp, zona blocurilor C1-3, precum și pe arterele principale din toate stațiunile. În plus, locuitorii Mangaliei, atât din zonele centrale, cât și cei care locuiesc în cartierul de case vor beneficia de același transport nepoluant, ecologic, informeaza mangalianews.ro. […]

Leave a Reply