Autoturism în valoare de 450.000 lei, căutat de autoritățile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră de la Negru Vodă

0
323
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Mercedes, căutat de către autoritățile din Italia, aflat în posesia unui cetăţean român.
În ziua de 30.05.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, pe sensul de ieșire din țară, au efectuat controlul de frontieră asupra unui autoturism marca Mercedes, condus de un cetățean român în vârstă de 34 de ani.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Italia.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 450.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, pentru continuarea cercetărilor.
În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply