Medicul Mihail Pautov: ALCOOLUL TOPEȘTE CREIERUL! [VIDEO-DOCUMENTAR]

0
559

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
Medicul Mihail Pautov a vorbit recent despre efectele dezastruoase ale alcoolui asupra creierului. Potrivit acestuia, chiar și consumul moderat duce la degenerarea creierului.
„Consumul de alcool cauzează degenerarea creierului chiar și în cantități mici sau moderate. Studiile observă că un consum a șapte pahare de vin pe săptămână duce la o subțiere a neocortexului și a altor regiuni ale creierului.
Neocortexul este partea superioară a creierul, cea mai nouă parte dezvoltată în specia noastră, fiind cea care ne face să fim oameni, să gândim și să fim performanți în ceea ce facem. Acest neocortex te ajută să gândești, să iei decizii și să reții informații.
Ca înțelegem efectul alcoolului asupra creierul ne putem imagina o furtună puternică asupra unui oraș. Așa cum furtuna poate deteriora clădiri și drumuri, alcoolul poate cauza deteriorarea creierului chiar și în cantități mici sau moderate. Este ca și cum ai bea șapte pahare de vin pe săptămână și asta ar duce la subțierea neocortexului și a altor regiuni ale creierului, asemenea unei furtuni care erodează treptat străzile unui oraș”. […]

Continuarea pe doctorulzilei.ropiese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply