Seawolves Bike Fest 15, Plaja The Reef, Saturn, 9-11 iunie 2023! Programul orientativ

0
2721

farmec.ro
carturesti.ro%20
  • Festivalul moto-rock de la malul mării se prezintă anul acesta intr-o nouă formă, o formă care sperăm să surprindă plăcut participantii!
Dupa 14 editii in nordul litoralului, va invitam mai la sud, tot pe malul marii, dar intr-un ambient mai natural si exotic: Plaja “The Reef”, situata intre statiunile Saturn si Venus. Este o plaja foarte incapatoare, cu nisip fin, cu acces direct din soseaua cu 4 benzi care leaga statiunile Saturn si Venus.
Va fi asigurat un loc incapator pentru parcarea motoarelor (suprafata pietruita), care va fi ingradita si supravegheata non-stop, precum si loc de campare pentru cei care vin cu cortul (cu dusuri si toalete).
Vom respecta absolut toate caracteristicile festivalului cu care v-am obisnuit si vom aduce si elemente noi, surpriza: scena profesionala de mari dimensiuni, cu sunet si lumini pe masura, cu fete de la Sascut si traditionalul foc de artificii, cu multe seturi de mese cu corturi pentru stat la povesti, langa care vor fi amplasate dozatoarele de bere si gratarele, plaja cu sezlonguri si beach bar, cort de mare capacitate pentru traditionalele petreceri de noapte cu muzica live si discoteca retro.
Nu vor lipsi nici concursurile caracteristice premiate consistent si nici parada moto, care va avea un traseu mai aparte, cel putin la fel de spectaculos.
In ceea ce priveste bautura si mancarea, va putem spune ca vor fi produse pentru toate gusturile si, mai ales, pentru toate buzunarele, de la traditionala bere la draft pana la long drinks si de la traditionalul gratar la ceaune uriase cu ciorbe, gulas si alte mancaruri delicioase.
Prezentatorul evenimentului va fi CRISTIAN HRUBARU, iar programul artistic va fi structurat astfel:
Vineri, 9 Iunie (incepand cu ora 19.00), in ordinea urcarii pe scena:
– AWAKE THE DEMONS
– OVER (TRIBUT PINK FLOYD)
– DOMINATION (TRIBUT PANTERA)
– FEUER FREI (HU) (TRIBUT RAMMSTEIN)
– DIRTY SHIRT
• AFTER PARTY: PARTY LIVE ROCK, BLUES & FOLK CU TRUPA OVER
Sambata, 10 Iunie (incepand cu ora 19.00), in ordinea urcarii pe scena:
– REVOLTER
– BUCIUM
– ALTAR
– TROOPER
– CARGO
• AFTER PARTY: ATOMIC DISCO PARTY BY DJ PRANKIE.
Avem si cateva oferte speciale pentru cazare la hotel in weekendul evenimentului, doar pentru participantii la Seawolves Bike Fest (rugam precizati acest lucru):
– Hotel Mures si Hotel Siret (cca 600m de locatia festivalului): intre 110 si 130 de lei camera dubla / noapte. Pentru rezervari: 0747 272 511
– Hotel Sirena (cca 300m de locatia festivalului): 195 lei / noapte. Pentru rezervari: 0740 302 688
*Precizam ca, pe langa aceste tarife va trebui sa achitati o taxa de statiune de 5 lei /persoana.
Pretul unic la festival va fi de 70 de lei de persoana, taxa unica in schimbul careia fiecare participant va primi o bratara de acces generala pentru ambele zile de festival, care include parcarea moto si camparea la cort pe perioada festivalului.
In speranta ca veti fi la fel de incantati de noua locatie precum am fost noi, organizatorii, va salutam si va asteptam cu drag si nerabdare la cea de-a 15-a editie a Seawolves Bike Fest.
Promitem ca va fi NEBUNIE!
*All free bikers, friends & fans are welcome.
MC’s – Invite or Call.


Mangalia News, 04.06.2023. (republicare: 08.06.2023).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply