ANUNȚ! Acțiune aviochimică de dezinsecție la Mangalia și în stațiunile aferente, demarată de Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu firma de salubrizare Polaris

0
1514

farmec.ro
carturesti.ro%20
Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu firma de salubrizare Polaris, va demara, vineri, 9 iunie, în intervalul orar 05:00 – 16:00, o acţiune de delarvizare și combatere aviochimică a dăunătorilor și insectelor. Vor fi tratate zonele umede, bălţile şi lacurile de pe raza oraşului şi staţiunile aferente pentru distrugerea şi prevenirea dezvoltării stadiilor larvare ale unor insecte. Astfel, un avion utilitar va împrăştia insecticid de tipul “PERME PLUS”, substanţă avizată de Inspectoratul de Sănătate Publică Bucureşti.
Pe această cale, reprezentanții Primăriei Mangalia înștiințează apicultorii şi sericicultorii de pe raza localităţii să îşi protejeze familiile de albine şi crescătoriile de viermi de mătase de substanţele insecticide. În cazul în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile, acțiunea de dezinsecție se amână pentru o dată ulterioară, care va fi comunicată în timp util.


Mangalia News, 08.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply