Minivacanța de Rusalii: 80.000 de turiști pe litoral!

0
528

farmec.ro
carturesti.ro%20
  • Minivacanta de Rusalii a atras, pe litoral, cel mai mare numar de turisti la aceasta perioada a inceputului de sezon estival. Asa zice, cu satisfactie, FPTR-ul. Au fost cel putin 60.000 de turisti in hoteluri. Dar, vorba lui Dragos Raducan, „cum litoralul este foarte bogat si in oferta de structuri neclasificate, aproximăm că încă 20.000 de turisti s-au cazat la apartamente, la vile sau la particulari, in aceasta perioadă”.

Aproape 80.000 de turiști și-au petrecut minivacanța de Rusalii în stațiunile de la mare, cel mai mare număr înregistrat pe litoral la începutul acestui sezon estival. Confirmarea vine de la Federația Patronatelor din Turismul Românesc și se referă atât la unitățile de cazare clasificate, cât și la apartamentele și pensiunile ocupate de turiști în intervalul 1-5 iunie.

De la Năvodari la Mangalia, stațiunile de pe litoral au fost aproape pline. În timp ce turiștii au făcut plajă, s-au distrat în cluburile și terasele de pe malul mării, sute de polițiști și jandarmi au fost în misiune prin stațiuni. […]

Continuarea, pe europafm.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply