ATENȚIE, ȘOFERI! Măsuri de fluidizare a traficului rutier dinspre litoral spre București, luni, 05.06.2023! Circulația va fi deviată pe sensul de mers București – Constanța, Autostrada A2, prin nodul rutier Drajna

0
411

farmec.ro
carturesti.ro%20
  • Luni, 5 iunie, în intervalul orar 12.00 – 22.00, în funcție de valorile de trafic, CNAIR și Poliția Rutieră, vor lua măsura devierii circulației pe sensul de mers București – Constanța, Autostrada A2, prin nodul rutier Drajna.

Având în vedere că pe tronsonul kilometric 142 – 148, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, traficul este deviat către calea 1, unde se circulă pe câte o bandă pe sens, în vederea fluidizării traficului, se va recurge la oprirea circulației pe sensul către litoral, în anumite intervale orare, pentru a permite deplasarea pe două benzi a celor care circulă pe sensul către Capitală.

Astfel, recomandăm celor care intenționează să plece dinspre București spre Constanța să țină cont că, în intervalul orar 12.00-22.00, traficul va fi deviat, pentru anumite perioade, prin nodul rutier Drajna și nu vor mai putea continua deplasarea pe Autostrada A2 să utilizeze următoarea rută:

A2 (București – Nod Rutier Drajna) – DN21 (Nod Rutier Drajna – Slobozia) – DN2A (Slobozia – Țăndărei – Giurgeni – Hârșova – Ovidiu – Constanța.

Pentru evitarea timpilor de așteptare în coloană, cei care se întorc de la mare pot opta pentru rute alternative la Autostrada A2, respectiv:

• DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
• A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;
• DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.


Mangalia News, 05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply