CROSUL COPIILOR, ediția a VI-a, Joi, 1 Iunie 2023, Limanu

0
2076

farmec.ro
carturesti.ro%20

CROSUL COPIILOR, 1 IUNIE 2023.

Vă invităm să facem împreună tradiționala fotografie pentru albumul de familie, din preţioasa zi de 1 IUNIE 2023! (Scoala Gimnaziala Limanu – 2Mai).
Şi dacă 1 Iunie este aproape, vă anunțăm că Joi, 1 Iunie, dimineaţa, la ora 9.00, dăm startul la CROSUL COPIILOR, ediția a VI-a, 2023 – concurs pe discipline.
Tot ceea ce trebuie să faceti este să aveti pregătită încălţămintea şi pantalonii de alergat, de restul de ocupăm noi. Link-ul pentru înscriere vă stă la dispoziție, până Duminică, 21.05.2023: https://forms.gle/Uf7TW7Z9z9h1uYHZ9

Detalii generale.
Regulamentul de participare:
Despre competiție / eveniment
Crosul  copiilor este o competiție sportivă de alergare, concurs pe disciplină domeniul educativ sportiv de tip open și pe categorii de vârstă. Evenimentul va avea loc Joi, 1 IUNIE 2023, intre orele 10.00 – 13.00, pe strada Căminului, din localitatea Limanu. Start-ul / Sosirea, vor fi marcate corespunzător cu semne distinctive.

Crosul Copiilor – 1 Iunie se va desfășura pe categorii de vârsă / categorii fete / băieți.
Cursele și distanțele organizate în cadrul crosului se desfășoară pe distanțe diferite, după cum urmează:
*   3-4 ani – 150 m
*   5-6 ani – 250 m
*   7-8 ani – 350 m
*   9-10 ani – 400 m
* 11-12 ani – 600 m
* 13-14 – 800 m
* CES – 250 m
* Family – 350 m.
Categoriile de vârstă se calculează după anul nașterii, indiferent de luna in care sa născut participantul.

Startul la cursele copiilor se va da diferențiat, pe categorii de vârstă și sex.
Programul curselor copiilor și al crosurilor va fi anunțat în perioada următoare.
Concurenții care vor ajunge după timpul limită stabilit pentru fiecare categorie în parte, vor fi descalificați.
Retragerea din cursă din orice motiv va fi anunțată celor mai apropiați voluntari de pe traseu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cronometrarea  participanților se va efectua electronic. Pentru ca înregistrarea timpului sa poată fi realizată fără probleme, numerele de concurs se vor purta pe partea din față a tricoului sau șortului. Este interzisă schimbarea sau transferarea numărului de concurs către alte persoane, acest lucru atrăgând descalificarea participantului.

Punctele de hidratare / revitalizare vor fi dotate cu apă și fructe.
Siguranța alergătorilor va fi asigurată de voluntari de la Crucea roșie cu o costumație distinctă aflați pe traseu și de echipaje ale Poliției și Ambulanței. În cazul apariției oricăror probleme de sănătate sau accidentări, adresați-vă celor mai apropiați voluntari.

Înscrierea alergătorilor se realizează online, prin completarea formularului de înscriere si a declaratiei pe propria raspundere ca sunt apti pentru efort fizic, cu alegerea cursei dorite și a categoriei de vârstă, unde este cazul (categorie de vârstă sau Family Run).

Programul înscrierilor va fi în perioada 10.05 – 21.05.2023.
Concursul CROSUL COPIILOR – 1 IUNIE 2022 ESTE FĂRĂ TAXĂ!

Minorii vor prezenta în momentul ridicării kitului de concurs declarația – acordul semnat de către părintele / tutorele legal.
Concurenții majori, (18 +), în momentul ridicării kitului de concurs, vor semna o declarație pe propria răspundere, că sunt apți din punct de vedere medical pentru a participa la competiție.
Numerele de concurs vor fi puse la dispoziție de către organizatori și se vor înmâna concurenților după completarea și semnarea declarației pe propria răspundere.

Ridicarea kiturilor se face in data de 1.06.2023, între orele 8.30 – 9.30, din zona special amenajata la Sala de sport Limanu, str. Căminului, nr. 58 Limanu.
Kitul de concurs va conține: medalie de finisher, acces la punctele de hidratare/revitalizare, număr de concurs și tricou.
Kiturile de concurs se vor ridica de la standurile amenajate pe categorii de vârstă, după programul stabilit mai sus.
Pentru ridicarea kitului de concurs este obligatoriu prezentarea unui act de identitate / certificat de naștere (pentru minori), copie Xerox, precum și completarea declarației pe propria răspundere sau acordului scris de către părinte/tutore legal, pentru minori!

OBLIGATORIU, se va încărca acordul de parteneriat pentru scolile partenere, doar in format .pdf sau .jpg


Mangalia News, 13.05.2023. (Scoala Gimnaziala Limanu – 2Mai).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply