Elevi de la Școala Gimnazială Nr.2 din 2 Mai, însoțiți de prof. Gela Marinela Ivașcu, au fost în centrul dezbaterilor organizate de europarlamentarul Victor Negrescu la Parlamentul European

0
757
  • 10 elevi de la Școala Gimnazială Nr.2 din 2Mai, însoțiți de directorul Școlii Gimnaziale Nr.1 Limanu, doamna prof. Gela Marinela Ivașcu, au fost, la începutul săptămânii, în centrul dezbaterilor organizate de domnul europarlamentar Victor Negrescu la Parlamentul European, cu sprijinul Grupului S&D.

La eveniment au participat elevi din județele Alba, Hunedoara, Constanța și București. Dezbaterea a avut ca temă „Anul European dedicat Tineretului” și a avut loc in plenul Parlamentului European de la Bruxelles. Evenimentul a avut sprijinul Grupului S&D, și fondurile europene obținute pentru tineret și educație de către dl. europarlamentar Victor Negrescu.

Doamna director Gela Ivașcu relatează: „Această vizită a oferit copiilor ocazia să descopere foarte multe, dar și să cunoască oameni dedicați, care fac această muncă din pasiune. Elevii au reușit să înțeleagă anumite mecanisme și să realizeze că munca în Parlamentul European este mai importantă decât am crede noi. Pe langă atelierele la care au luat parte, au avut ocazia să vadă locuri noi, ceea ce ne-a bucurat foarte tare. Au invățat foarte multe despre pasiune, perseverență, responsabilitate și dedicare.
Pe această cale, mulțumim domnului europarlamentar Victor Negrescu, pentru invitație, echipei sale de nota 10 și domnului primar Daniel Georgescu, pentru susținere”.

Albumul foto integral, aici:


Mangalia News, 28.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply