„Cupa Primăverii” la Kung-Fu va avea loc Duminică 28.05.2023, la Centrul Cultural din comuna Siliştea

0
605

farmec.ro
carturesti.ro%20
Duminică 28.05.2023, la Centrul Cultural din comuna Siliştea, se va organiza „Cupa Primăverii” la Kung-Fu, la probele „Tuishou” şi „Erjie-Gun Fight”, la individual, pentru copii, cadeţi şi juniori, masculin şi feminin. Cupa este organizată de C.S. „Marea Neagră”, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact, preşedinte prof. Dumitru Mocănaşu, cu sprijinul Consiliului Local şi a Primăriei din comuna Silştea, primar dl. Mihai Soare, care oferă suportul logistic al concursului.
La acest concurs vor participa sportivi din mai multe cluburi din Constanţa, Mangalia, Medgidia, Poarta Albă şi Siliştea.
Programul concursului:
-Duminică 28.05.2023:
-10.00-10.15: – Deschiderea oficială.
-10.15-13.00: – Concurs la proba „Tuishou” individual.
-13.00-14.00: – Pauză de masă.
-14.00-16.30: – Concurs la proba „Erjie-Gun Fight” individual.
-16.30-17.00: – Festivitatea de premiere.
<<< Organizăm acest prim concurs în comuna Siliştea, unde funcţionaează o secţie de Kung-Fu şi se antrenează copiii din localitate. Acestă secţie este finanţată de către Conslilul Local şi Primărie, care au pus la dispoziţie sala şi au achiziţionat mai multe tipuri de echipamente sportive, reuşind să creeze toate condiţiile pentru sportivi, pentru a se antrena, gratuit.
Cele două probe, Tuishou (Mîini lipicioase) şi Erjie-Gun Fight (Bastonul cu două segmente), au o mare priză la sportivi, datorită spectaculozităţii acestora.
Este primul concurs de Kung-Fu pe care îl organizăm în această localitate şi sperăm ca în viitor să organizăm şi un campionat naţional, în funcţie de evoluţia pregătirii sportivilor din această localitate şi a rezultatelor pe care le vor obţine.
Echipa din localitatea Siliştea este pregătită de dl. Cristian Timofte, instructor de Kung-Fu, centura neagră 1 Duan, care a reuşit în cîteva luni de zile să pregătească o grupă de sportivi, dintre care unii foarte talentaţi şi pe care sperăm să îi avem la lotul naţional.
Intrarea la această Cupă este liberă!
Aducem mulţumiri pentru efort şi sprijinul total, conducerii Consliului Local şi Primăriei Siliştea, d-lui Primar Mihai Soare şi d-lui Consilier Alexandru Ionaşcu!
Mult succes, tuturor! >>>
PREŞEDINTE
C.S. MAREA NEAGRĂ,
FLORIN IORDĂNOAIA.


Mangalia News, 25.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply