„Educație prin artă”, proiect realizat de Asociația Unteatru și Primăria Municipiului Mangalia va fi lansat joi, 25 mai, la Grădina Culturală Callatis

0
595
Ești interesat de teatru? Ți-ar plăcea să pui în scenă propria ta piesă, dar nu știi cum?
Vino joi, ora 15:00, la Grădina Culturală Callatis, la evenimentul de lansare al proiectului „Educație prin artă”! Regizorul și fondatorul UNTEATRU, Andrei Grosu, va fi prezent să ne povestească ce activități vor urma și să ne răspundă la întrebări.
Comunicat de presă – Asociația Unteatru și Primăria Municipiului Mangalia vă invită la conferința de lansare a proiectului „Educație prin artă”, proiect care marchează un pas semnificativ în direcția diversificării ofertei culturale, respectiv creșterea accesului la activități culturale.
Conferința va avea loc joi, 25.05.2023, ora 15:00, în Grădina Culturală Callatis, Mangalia. Vor fi prezentate obiectivele generale și specifice ale proiectului, iar, la final, va avea loc o sesiune de Q&A.

Unteatru, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia, ajută tinerii din Mangalia să își dezvolte aptitudinile și cunoștințele artistice prin activități extracurriculare. Cel mai nou proiect al asociației, intitulat „Educație prin artă”, a pornit de la ideea conform căreia creativitatea este o abilitate importantă pentru dezvoltarea personală ce ar trebui cultivată în școală. Din acest motiv, consideră oportună sprijinirea și motivarea tinerilor pentru a se educa cultural și a contribui activ la diversificarea ofertei culturale locale.

Comunicat de presa_Educatie prin arta_lansare


Mangalia News, 24.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply