„DANSUL ÎN VIAȚA MEA” – Interviu cu Tinca Răcaru, organizatoarea Paradei Portului Popular la Mangalia, pasionată de folclor autentic, colecționară de costume populare, inițiatoarea grupului „IA DE LA MALUL MĂRII” [VIDEO]

0
875
„Dacă ieri v-am arătat cum a fost la PARADA PORTULUI POPULAR ROMÂNESC de la Mangalia, astăzi, în cadrul rubricii DANSUL ÎN VIAȚA MEA, vă facem cunoștință cu cea care a organizat acest eveniment superb.
Tinca Răcaru, pentru că despre ea e vorba, de profesie este asistentă medicală BFT la Sanatoriul Balnear Mangalia, o persoană minunată care duce mai departe iubirea pentru portul popular românesc și pentru dans în Mangalia, dar și în tot județul Constanța, împreună cu iubitoare noastră de tradiții Corina Tdc Tiron.
Dacă îți dorești un costum popular autentic, dar și o ie autentică, intră pe pagina Colecția etnografică Tinca Răcaru si pe grupul IA DE LA MALUL MARII, amândouă administrate de Tincuța și acolo vei găsi tot ceea ce îți dorești.
Dacă vrei să participi și tu la cursurile de Dans, te așteptăm cu drag:
MANGALIA, la Casa De Cultură: 0735.518.551.
Joia, de la ora 17:30 (Dans Tradițional).
Mulțumim, Tincuța, pentru tot ceea ce faci!
Vă invit să o descoperiți și voi în acest interviu:

Lili Sumanaru: „Felicitări, Tinca, pentru toată activitatea și implicarea în promovarea valorilor, tradițiilor și portului popular românesc! Parada Costumelor Populare”.

MN: Calde Felicitări, și din partea noastră, Tinca, „finuță” dragă! Să menții aprinsă flacăra pasiunii pentru folclorul autentic românesc și să duci mai departe frumoasele noastre tradiții, către generațiile care vin! Cotidianul online Mangalia News vă prezintă AICI toate materialele publicate de-a lungul anilor despre minunata Tinca Răcaru.


Mangalia News, 16.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply