Trofeul Mangalia Super Rally 2023 aduce la start 20 de piloți din diferite discipline Motorsport, atât din România cât și din străinătate! PROGRAMUL ETAPEI din 12-13 mai

0
1217
  • Cea mai spectaculoasă competiție motorsport din județul Constanţa va avea loc în acest weekend la Mangalia. Trofeul Mangalia Super Rally reprezintă prima etapă a Campionatului Național de Super Rally Powered By Superbet, o competiție cu potențial ridicat pentru spectacol. La start sunt așteptați 20 de concurenți, piloți din diferite discipline motorsport, atât din România cât și din străinătate.
Organizat de AMC Racing și Primăria Municipiului Mangalia, Trofeul Mangalia Super Rally este o competiție ce se desfășoară pe circuitul stradal din zona Portului Turistic Mangalia. Concurenții vor lua startul Sâmbătă la ora 09:00 în manșele de recunoașteri și antrenamente cronometrate, urmând ca apoi în manșele de concurs să lupte pentru cel mai bun timp. Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp.
Diferiți piloți și-au confirmat prezența, printre care și multiplul campion de box și campion național de raliu Mihai Leu, Daniel Grămadă, Costel Cășuneanu și Vali Porcișteanu, localnicul Emil Ghinea, dar și piloți străini precum francezul Jerome France și belgianul Didier Balcaen.

Vineri la ora 19:00, mașinile de concurs vor fi pregătite pentru startul festiv, în zona Portului Turistic. Sâmbătă va începe ziua cu două manșe de recunoașteri de la ora 09:00, manșele de antrenament având startul programat la ora 10:00. Manșele de concurs sunt programate la ora 12:45, premierea câștigătorilor având loc aproximativ la ora 15:00, la Hotel Laguna.

Trofeul Mangalia este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Mangalia, organizat de ACS AMC Racing – AMC Curse, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, campionatul fiind susținut de Superbet în calitate de partener principal, alături de partenerul Romgaz. Printre sponsorii acestei competiții se numără KIA România, Popescu și Asociații, United Media, Hotel Mera Brise, parteneri media fiind Kiss FM și Prima TV Sport.

PROGRAMUL ETAPEI

Vineri, 12.05.2023:
Deschiderea parcului service, str. Portului (parcarea de lângă Parcul Balnear), h 15:00.
Verificări administrative, Hotel Mera Brise, 17:00 – 19:00.
Verificări tehnice iniţiale, Parcul Service, 17:00 – 19:00.
Prezentarea oficială a echipajelor in zona Portului Turistic Mangalia, h.19:00.
Sâmbătă, 13.05.2023: Reverificări administrative, Hotel Mera Brise, 08:00-08:30;
Reverificări tehnice Parcul Service, 08:00-08:30.
Recunoaşteri
(2 manșe complete), Traseu concurs 09:00 – 09:30.
Antrenamente (4 manșe). Traseu concurs 10:00 – 12:30.
Concurs (2 manșe). Traseu concurs 12:45 – 14:15.
Festivitatea de premiere Parcul Service 15:00*
* Programul poate fi decalat în funcție de numărul concurenților înscriși.
Locații:
– Zona de Start / Sosire: Parcul Faleza Mangalia /Str. Vânători / Str. Teilor,
– Parcul Service: Str. Portului, Mangalia,
– Secretariat: Hotel Mera Brise, Strada Frumoasei, Mangalia,
– Start festiv: Parc Service Faleza Mangalia, în fața Hotelului Laguna,
– Festivitatea de premiere: Parc Service, în fața Hotelului Laguna Mangalia.
(Comunicat de presă: Campionatul Național de Super Rally – Powered by Superbet).MN: Alte informații despre Mangalia Super Rally, aici: https://bit.ly/3Bmix1u.

Mangalia News, 12.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply