Restricții de circulație, pe perioada Campionatului de Super Rally, la Mangalia | Transportul public de persoane va fi deviat doar sâmbătă, 13 mai

0
688

farmec.ro
carturesti.ro%20
Primăria Municipiului Mangalia înştiinţează că, pe durata evenimentului automobilistic Super Rally „Trofeul Mangalia”, organizatorii vor restricționa traficul rutier, în intervalul 12 mai, orele 19:00 – 13 mai, orele 21:00, pe următoarele artere rutiere: Strada Ștefan cel Mare, între intersecția cu Strada Oituz și Bd. 1 Decembrie 1918, Strada Portului, pe porțiunea cuprinsă între parcarea de lângă sediul RAJA și parcarea din Portul Turistic, Strada Vânători, Strada Teilor, Strada Oituz, între strada Teilor și Strada Vânători.
Se permite intrarea și ieșirea riveranilor din perimetrul circuitului, controlat și dirijat de către directorul de concurs, astfel: Strada I.C. Brătianu – Strada Oituz – Strada Ștefan cel Mare spre Șoseaua Constanței, sau în sens invers, de pe Strada Ștefan cel Mare, pe Strada Oituz – Strada I.C. Brătianu.

Transportul public de persoane va fi deviat doar sâmbătă, pe sensul către gară: capăt de linie la liceul Ion Bănescu – strada Portului, cu oprire la stația Damen de pe strada Portului (de la intersecția cu strada Oituz) – strada Oituz, cu stație la Poștă – Strada Ștefan cel Mare, cu stație în dreptul Casei de Cultură – în continuare pe traseul obișnuit. Pe traseul dinspre gară, stația va fi cea din dreptul benzinăriei de lângă sensul giratoriu – oprire pe strada Portului, în stația Damen (de la intersecția cu strada Oituz) – capăt de linie la Liceul Ion Bănescu.
De asemenea, în acest weekend, desfășurarea Oborului săptămânal va fi suspendată.


Mangalia News, 11.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply