Regina Țîrcomnicu, renumita maratonistă din Mangalia, Locul I la categoria de vârstă și Locul II la cursa de 10 km, la Maratonul Nisipului

0
1127
Peste 1.200 de sportivi amatori şi profesionişti, împreună cu câteva sute de susţinători, s-au adunat pe plaja Zoom Beach din Constanța, pentru a participa la cea de-a opta ediție a Maratonului Nisipului #InfinitRun.

La evenimentul sportiv au avut loc patru curse competitive: maraton (42km), semimaraton (21km), cros (10km) și cursa populară (5km), precum și două curse destinate copiilor: Family Run și cursa specială „Campionii Școlii“.

După o cursă spectaculoasă, basarabeanul Ghenadie Țîmbalist a câștigat cursa de maraton la băieți, în timp ce Mariana Nenu a obținut primul loc la fete. În ceea ce privește semimaratonul, Romeo David a trecut primul linia de finish la băieți, în timp ce Nicoleta Ciortan a câștigat la fete.

Proiectul internațional Maratonul Nisipului a ajuns la a opta ediție și reprezintă o modalitate inedită de a promova litoralul românesc la nivel internațional. De aproape un deceniu, municipiul Constanța și stațiunea Mamaia sunt consacrate pe harta mondială a maratoanelor. Evenimentul sportiv a adus la un loc sportivi de top și amatori, oferind ocazia de a experimenta o cursă de-a lungul plajei într-o atmosferă spectaculoasă, se arată într-un comunicat.

Cursa de 10 kilometri

La categoria băieți, Mihail Sprincean a reușit să câștige cursa de 10 km cu un timp remarcabil de 37 de minute și 44 de secunde. În urma sa s-au clasat Carol Popa, care a trecut linia de finish la doar 27 de secunde distanță de câștigător și Florin Gorcioaia, cu un timp de 42 de minute și 29 de secunde.

La cursa de 10 kilometri pentru fete, Daniela Ciocan a urcat pe prima treaptă a podiumului, înregistrând un timp de 49 de minute și 14 secunde. Locul al doilea a fost ocupat de Regina Țîrcomnicu, din Mangalia, care a încheiat cursa în 50 de minute și 40 de secunde, iar Lidia Nițu a obținut locul al treilea, cu un timp de 52 de minute și 10 secunde. Regina a obținut și Locul I la categoria de vârstă. […]

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în ziuaconstanta.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply