La mulți ani, 2 Mai! La mulți ani, sat minunat! Ești parte din sufletul nostru! [FOTO-VIDEO]

0
803
2 Mai este o așezare plină de magie, la malul Mării Negre, un “paradis al libertății”. Nu o spunem numai noi, ci o spun zecile de povești scrise pe nisipul plajelor în zilele lungi de vară, a miilor de oaspeti care ne calcă pragul, cu același dor și entuziasm, an de an. Pentru oameni de tot felul, de la cei simpli, la nume sonore ale scenei românești, 2 Mai este parte din sufletul lor, așa cum este din al nostru, oameni ai locului.
Mica așezare pescărescă din trecut, poartă mândră tradiții pe care le proiectează în prezent, ale numeroaselor etnii, care împreună, prin dorinta de dezvoltare și prin virtutea lor de buni gospodări și gazde primitoare, au pus bazele uneia dintre cele mai frumoase stațiuni de pe litoralul românesc.
În prezent, 2 Mai, este locul în care copiii noștri aleg să rămână, alții din zonele urbane aleg să se retragă, este o comunitate unită într-o permanentă dezvoltare, fapt ce ne întărește convingerea că munca noastră, susținută de implicarea localnicilor, dă roade. Azi, de ziua ta, 2 Mai, noi, îți promitem că nu vom renunța niciodată să clădim o cărămidă la povestea viitorului tău și vă asigurăm că am înțeles pe deplin că unui viitor luminos îi stau la bază fapte din trecut și din prezent.
La mulți ani, 2 Mai! La mulți ani, sat minunat!


Mangalia News, 02.05.2023. (sursa: Primăria Limanu).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply