La mulți ani, Radio ProDiaspora, vocea comunităților românești de pretutindeni! Calde felicitări, cu ocazia aniversării celor 14 ani de la lansare!

0
1015
Dragi colegi,
1 Mai 2023, în această zi specială, când sărbătorim 14 ani de la înființarea radioului nostru, vrem să vă transmitem cele mai sincere felicitări și mulțumiri pentru toată munca depusă în acești ani.
Este un moment deosebit de important pentru noi, deoarece reprezintă o nouă etapă în evoluția noastră, plină de succese și provocări.
De la lansarea noastră în 2009, am fost mereu dedicați îndeplinirii misiunii noastre de a oferi o voce puternică comunităților românești din diaspora, de a sprijini valorile culturale și tradițiile strămoșilor noștri, de a promova diversitatea și de a încuraja dialogul intercultural.
Pe parcursul acestor 14 ani, am avut multe momente memorabile și am marcat evenimente importante din viața românilor de pretutindeni. Am oferit mereu un spațiu liber pentru dezbateri și discuții, am încurajat participarea activă a membrilor echipei Radio ProDiaspora la evenimentele artistice și culturale din viața românilor de peste hotare dar și a celor din țară.
Am făcut echipă cu artiști talentați și cu membrii echipei noastre pentru a organiza evenimente culturale, expoziții, concerte, și pentru a promova talentele locale și internaționale. Am oferit o gamă largă de emisiuni educative, informative și de divertisment, și am pus mereu accentul pe valorile noastre comune.
În ultimii ani, am făcut eforturi considerabile pentru a fi prezenți în mediul online, dezvoltând astfel o comunitate virtuală puternică și dinamică. Am făcut investiții importante în tehnologie și am adus pe post cele mai noi și relevante informații despre evenimentele importante din viața comunitățiilor românești.
Este cu adevărat impresionant să reflectăm asupra faptului că, de-a lungul acestor ani, am reușit să transmitem informații și să conectăm oameni de toate vârstele și din toate colțurile lumii prin intermediul radioului nostru.
Ați reușit să transformați un vis în realitate și suntem mândri de ceea ce ați realizat.
Știm cu toții cât de mult ați muncit pentru a face acest lucru posibil, ați oferit timp și energie în mod voluntar și fără nicio așteptare de recompensă, doar pentru a aduce un strop de bucurie, informații, și muzică bună, (de la artiști cunoscuți, dar și voci mai puțin cunoscute, care cântă minunat) tuturor ascultătorilor noștri.
Vă mulțumim pentru toate acestea și pentru toate orele pe care le-ați petrecut în spatele microfonului, pregătind emisiunile și promovând interesele radioului nostru. Sunteți o echipă minunată și suntem mândri să vă avem lângă noi.
Vă mulțumim din suflet pentru tot ceea ce ați făcut și continuați să faceți pentru Radio ProDiaspora.
Sperăm că Radio ProDiaspora va continua să crească și să prospere în viitor, iar vocea voastră va continua să răsune, în comunităţile româneşti din întreaga lume, mult timp de acum încolo. Felicitări, cu ocazia aniversării noastre de 14 ani și vă dorim mult succes în tot ceea ce veți face în continuare. Vă dorim multe realizări în anii care vor veni și sperăm să continuăm să lucrăm împreună, pentru a oferi ascultătorilor noștri cea mai bună experiență de ascultare a unui post de radio online.
La mulți ani, Radio ProDiaspora!
Cu respect și admirație,
Robert Landmann
și
Ecaterina Cîmpean.

MN: Îmbrățișăm întreaga Echipă, prin reprezentata ei, iubita noastră Cathy – Ecaterina Cîmpean, directorul inimos al acestui post de radio dedicat. 🙂 De câțiva ani buni, cotidianul online Mangalia News susține cu drag valoroasa ”lucrare audio-vizuală” realizată de Radio ProDiaspora: https://bit.ly/3aSRtu2La mulți ani, Radio ProDiaspora!

Mangalia News, 01.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply