Misiuni specifice ale jandarmilor în minivacanţa de 1 Mai și la manifestările sportive, cultural-artistice, de divertisment şi religioase desfășurate pe raza județului Constanța

0
413

farmec.ro
carturesti.ro%20
În perioada 29 aprilie – 1 mai a.c., în contextul minivacanței de 1 Mai, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor fi zilnic la datorie, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă pentru cei care vor alege litoralul Mării Negre drept destinaţie pentru petrecerea acestui sfârşit de săptămână.
Pe lângă celelalte misiuni specifice, în această perioadă  jandarmii vor veghea şi la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a unor manifestări sportive, cultural-artistice, de divertisment şi religioase desfășurate pe raza județului Constanța.
Astfel, suntem prezenţi la manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi ,,Zilei Veteranilor”, la meciul din cadrul ligii naţionale de rugby dintre echipele C.S. Năvodari şi C.S. Politehnica Iaşi, la meciul de fotbal dintre FCV Farul II Constanţa şi C.S. Afumaţi şi la meciul de fotbal feminin dintre FCV Farul Constanţa şi FCSB, precum și la evenimentul sportiv internaţional „Maratonul Nisipului”.
În atenţia jandarmilor vor fi şi manifestările cultural artistice, respectiv festivalul ,,GRILL FEST – HELLO MAY”, care se desfăşoară pe plaja „Reyna”, evenimentul cultural-artistic „Duminica Mironosiţelor”, organizat în comuna Ghindăreşti, concursul de lupte tătăreşti „Kureş”, organizat în localitatea Valu lui Traian, precum şi acţiunea umanitară „Împreună pentru Turcia”.
În vederea prevenirii unor evenimente neplăcute, le recomandăm participanților la manifestările enumerate anterior să respecte indicațiile organizatorilor, să evite implicarea în conflicte, să acorde atenție bunurilor personale și să supravegheze copiii, care se pot rătăci cu uşurinţă în zonele aglomerate. De asemenea, le reamintim că pot solicita oricând sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Unic de Urgenţă – 112, sau pot anunța cel mai apropiat echipaj de jandarmi.

Mangalia News, 29.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply