Mangalia: S-a finalizat asfaltarea unui tronson al străzii Ștefan cel Mare

0
749
  • Primăria Municipiului Mangalia a finalizat lucrările de reabilitare pe un tronson al străzii Ștefan cel Mare, în cadrul unui proiect cu fonduri nerambursabile UE.

Începând de vineri, 28 aprilie 2023, pe segmentul de drum cuprins între strada Oituz și Bulevardul 1 Decembrie 1918, se poate circula pe ambele sensuri rutiere. Pe această arteră, s-a intervenit asupra fundației străzii, care ulterior a fost asfaltată, conform normelor în vigoare, urmând trasarea rutieră. Lucrările vor continua cu refacerea celuilalt tronson de drum, cuprins între străzile Oituz și Mihai Viteazul. În paralel, sunt executate lucrările de modernizare a Bulevardului 1 Decembrie 1918, o altă arteră rutieră importantă din proiectul care cuprinde și intervenții asupra străzii Rozelor.

Transportul public și privat de călători, dar și circulația celorlalte autoturisme se realizează, în continuare, pe ruta: Piața Sud (Gheorghiță) – Bulevard (stație) – Sens Giratoriu (str. Portului) – Str. Portului – Liceul Bănescu – Cămine DAMEN (stație) – Club Nautic – BL M5 (stație) – Ștefan cel Mare, iar activitatea din „Obor” se desfășoară, sâmbăta și duminica, în parcarea din Portul Turistic.


Mangalia News, 29.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply