Oportunități de colaborare – Oferte și cereri de la IMM-uri din Germania, Letonia, Danemarca și Grecia, publicate de ADR Sud-Est România 

0
592
ADR Sud-Est România prezintă noile oportunități de colaborare publicate pe platforma #EnterpriseEuropeNetwork:
Germania – ofertă: IMM din nordul Germaniei, renumit importator de pește și fructe de mare caută să-și extindă gama de produse cu sortimente vegane/vegetariene de substituție a peștelui și fructelor de mare.
Letonia – ofertă: IMM care confecționează produse din metal și lemn adaptate nevoilor clienților (bănci, mese, șoproane, spații de depozitare și alte tipuri de construcții) este interesată să incheie acorduri de producție cu companii din Europa.
Danemarca – ofertă: companie din domeniul IT care a creat o soluție inovativă de evaluare a competențelor digitale caută parteneri interesați să utilizeze acest software ca instrument digital în diferite activități (recrutare, evaluări de performanță etc.).
Grecia – cerere: companie care activează în domeniul producției și comercializării de țevi de irigații din plastic, specializată în sisteme de irigații prin picurare caută furnizori de tehnologie pentru modernizare și automatizare a liniei de producție.
Dacă oportunitățile de mai sus sunt de interes pentru afacerea dumneavoastră, sau daca doriți ca propria cerere sau ofertă de afaceri să fie publicată în cea mai mare platformă la nivel european pentru sprijinirea IMM-urilor (Rețeaua EEN), ne puteți scrie la adresa de e-mail [email protected], sau ne puteți contacta la Centrul EEN din Brăila – ADR SE, Str. Mercur nr.28, Brăila, tel. 0339.732.414.
Pentru mai multe informații cu privire la rețeaua EEN, puteți accesa: http://een.ec.europa.eu/
*imagini cu titlu de prezentare.

Mangalia News, 18.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply