Munții de la “marginea” Timișoarei și alte fotografii de poveste, realizate recent de Răzvan Vitionescu

0
789

farmec.ro
carturesti.ro%20

„Apus de poveste, cu munții de la “marginea” Timișoarei”:

„Vârful Retezat, „în spatele Catedralei din Timișoara”, sâmbătă, 15.04.2023, înainte de apus! Acum am văzut că am surprins și un elicopter”:
„Munții Țarcu, așa cum nu s-au mai văzut niciodată, vineri, 14.04.2023, seara, undeva la ieșire din Timișoara”:
„Împărăția Cerului și a Pământului – Lecție de pictură primită de la mama natură, primăvara asta, undeva în Timișoara de poveste!” (02.04.2023).
„Lectie dată de acest biciclist care isi hraneste nu doar sufletul cu aceste momente rare,cu muntii vazuti din Timisoara, dar si plamanii cu aerul proaspat de dupa ploaie, cu miscare, cu oxigenarea creierului atat de importanta, aviz celor care ma apostrofeaza prin comentarii cu trucaje, ca ei stau de o viata intre blocuri si nu au vazut niciodata muntii”.

„O dată-n viaţă! Probabil cel mai frumos apus pe care l-am surprins până acum! Apusul zilei de azi, undeva în Banatul de poveste”:

„Uluitor!!! Munții Retezat văzuți în această seară, în spatele Catedralei din Timișoara!!!  Imagine document pentru istoria orașului. Aceste cadre cu muntii văzuți in spatele clădirilor istorice din Timișoara vor fi imposibil de imortalizat pe viitor întrucât în fiecare an răsar clădiri rezidențiale și de birouri care opturează vechea cetate. Așadar profit la maximum, ori de câte ori se ivește ocazia, au o valoare de neprețuit pentru mine aceste imagini. Pe viitor, vom face poze cu munții și clădirile zgârie nori”.

HRISTOS A ÎNVIAT!

MN: Mulțumim, Răzvan Vitionescu. Extraordinare, minunate poze! Stimați cititori, vă invităm să descoperiți AICI și celelalte articole cu fotografii superbe, realizate de artistul fotograf timișorean Răzvan Vitionescu, publicate de Mangalia News.

Mangalia News, 22.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply