Doi dascăli devotați, învățătorii seniori Rodica și Mircea Zaharia, au sunat azi clopoțelul, la inaugurarea Școlii din 2 Mai [FOTO-VIDEO] 

0
1020
„Elev Georgescu, la tablă! După zeci de ani de când am terminat studiile, am retrăit sentimentele unui școlar. Astăzi, prima mea învățătoare, doamna Rodica Zaharia a fost alături de mine și mi-a reamintit de anii de școală. Familia Zaharia rămâne o emblemă a Școlii Numărul 3 din Mangalia! Au educat generații de copii și le sunt recunoscător pentru că au fost dascăli minunați! Vă mulțumesc din suflet, oameni dragi, atât dumneavoastră, cât și celorlalți profesori care ne-au format!”, sunt cuvintele pline de emoție ale celui care a fost azi din nou elev pentru câteva momente – Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.
„O să vă placă și era mare nevoie de ea! Renovată complet și la cheie. Astăzi am inaugurat Școala din 2 Mai și sentimentele pe care le trăiesc sunt extraordinare! Sunt bucuros, mândru și chiar dacă a fost un drum anevoios, am energie să o iau de la capăt! Emoțiile au fost și mai mari pentru că astăzi, la inaugurare, a fost alături de mine și primul meu dascăl: doamna învățătoare Rodica Zaharia!
Mulțumesc tuturor celor care ne-ați oferit o mână de ajutor – părinți, echipa primăriei, colegii din Partidul Social Democrat – astfel încât să reușim să avem în Limanu încă o unitate de învățământ etalon pentru județul Constanța! Limanu crește! Și ce este cel mai important – copiii noștri au grădinițe și școli moderne, la fel ca în orașele mari! Astăzi sunt bucuros! Continuăm!”, mai spune primarul Daniel Georgescu.

Celălalt „elev silitor”, Mihai Feodorof, viceprimarul comunei Limanu, o are alături, într-una dintre fotografii, pe cea care i-a îndrumat primii pași la Școala din 2 Mai – doamna învățătoare Georgeta Ștefan, care mai este în activitate.


Mangalia News, 21.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply