Olimpiada de Benzi Desenate – Expoziția „Retrospectiva edițiilor 2020-2021-2022″, la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” și Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din municipiul Târgoviște

0
600
Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” și Liceul Tehnologic “Constantin Brâncoveanu”, unități școlare din municipiul Târgoviște, promovează creativitatea elevilor și susțin OLIMPIADA DE BENZI DESENATE aflată la ediția a IV-a în acest an.
În acest context, elevii sunt invitați să-și cultive imaginația, exprimarea ideilor creative prin diverse modalități de comunicare: lingvistică și vizuală. Textul multimodal îi încurajează pe toți tinerii să fie mai încrezători în propriile forțe, să gândească și să se exprime liber.
Invităm toți copiii și adolescenții, dar și pe adulți să admire EXPOZITIA OLIMPIADA DE BENZI DESENATE – “RETROSPECTIVA EDITIILOR 2020-2021-2022”.
Inițiată de Mihai Ionuț Grăjdeanu – autor și profesor de benzi desenate, sub egida Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a Academiei Olimpice Române, ediția din acest an este dedicată Jocurilor Olimpice din Antichitate. Olimpiada de Benzi Desenate este un concurs național de benzi desenate, de promovare a tinerelor talente din mediul de învățământ primar, gimnazial și liceal. Evenimentul se desfășoară sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO.
Succes la Olimpiadă, dragi copii!


Mangalia News, 13.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply