Limanu crește! Daniel Georgescu: „7 aprilie 2023! Pentru mine va rămâne o dată specială! Astăzi am deschis porțile noii grădinițe din Limanu, iar 70 de familii vor avea o mare bucurie, imediat după Sărbătorile Pascale, când își vor aduce copiii la grădiniță!”

0
869

farmec.ro
carturesti.ro%20
„7 aprilie 2023! Pentru mine va rămâne o dată specială! Astăzi am deschis porțile noii Grădinițe din Limanu, iar 70 de familii vor avea o mare bucurie, imediat după Sărbătorile Pascale, când își vor aduce copiii la grădiniță! Sunt bucuros că am reușit să finalizăm acest proiect, chiar dacă am avut o întârziere provocată de constructori neserioși și birocrație excesivă! Astăzi chiar este o zi specială! Și nu numai pentru familiile de lipoveni care trăiesc la noi în comună și care sărbătoresc „Buna Vestire”, ci pentru întreaga comunitate!
Da, Limanu crește! Și crește frumos și armonios, iar oamenii vor să se mute de la oraș, aici, la noi în comună! Suntem pe drumul bun!” – Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.

MN: Vă invităm să vizionați și articolul ”RAZĂ DE SOARE” – La Limanu a fost inaugurată noua Grădiniță cu program prelungit, pentru preșcolarii comunei [galerie FOTO]

Mangalia News, 07.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply