Zboruri estivale ȋntre Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara, cu AirConnect, cea mai nouă companie aeriană românească

0
356

farmec.ro
Cea mai nouă companie aeriană românească, AirConnect, a început de luni, 27 martie, operarea de zboruri regulate, atât interne, cât şi externe, informează compania printr-un comunicat.
Air Connect: Luni, 27 martie 2023, am început operarea zborurilor regulate.
Acestea vor fi atât interne, din București, către orașe precum Baia Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș, dar și externe, din București și Cluj, către Budapesta. Din luna iunie, vor fi operate noi rute, estivale, în țară și în străinătate.
„Ne-am propus să devenim prima opțiune de zbor pentru pasagerii din Sud-Estul Europei, iar astăzi am făcut un prim pas în această direcție. Ne bucurăm să putem oferi românilor o conexiune la prețuri avantajoase, sigură, rapidă și confortabilă între Capitală și unele dintre cele mai mari orașe ale țării. Lucrăm activ la diversificarea rutelor. Peste trei luni vom opera noi zboruri, special pentru sezonul estival. Cel mai probabil, din toamnă, vom extinde atât lista destinațiilor interne, cât și a celor externe”, a declarat Tudor Constantinescu, Directorul General AirConnect.

Rutele operate de AirConnect, începând din 27 martie, sunt:
București – Sibiu, 5 frecvențe săptămânale,
București – Suceava, 5 frecvențe săptămânale,
București – Baia Mare, 2 frecvențe săptămânale,
București – Târgu Mureș, 4 frecvențe săptămânale,
București – Budapesta, 2 frecvențe săptămânale,
Cluj Napoca – Budapesta, 2 frecvențe săptămânale.
Zborurile estivale, operate din iunie, vor fi ȋntre București și Dubrovnik și ȋntre Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara.
Flota AirConnect include două aeronave ATR 72-600, cu o configurație de 68 de locuri. Acestea au o cabină îmbunătățită, pentru confortul sporit al pasagerilor. Ȋn același timp, sunt cele mai eficiente aeronave regionale, din punct de vedere al consumului de combustibil – cu 40% mai puține emisii de CO2 per călătorie.
Zborurile sunt disponibile online pe site-ul companiei www.air-connect.com, prin intermediul aplicației mobile, dar și prin intermediul agențiilor partenere, al sistemului global de distribuție Amadeus și al principalelor platforme online din țară și din străinătate. Pasagerii frecvenți, au la dispoziție programul de fidelitate KONnectibles care asigură, pe lângă reduceri consistente pe toată durata anului, și avantaje, atât la aeroport, cât și pe timpul zborului.


Mangalia News, 31.03.2023.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply