Misiuni de weekend ale jandarmilor constănţeni, la evenimente sportive şi cultural-artistice

0
337

În acest final de săptămână, în judeţul Constanţa vor avea loc mai multe evenimente cu caracter sportiv şi cultural-artistic. Pe lângă asigurarea altor misiuni specifice, jandarmii constănţeni  vor fi prezenţi şi la aceste manifestări publice pentru a se asigura că toţi participanţii sunt în siguranţă.

Sâmbătă şi duminică, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanţa se va derula cu public „Campionatul National de Gimnastica Artistica Feminina pe catergorii de varsta Etapa I a Seria Competitionala B, Etapa Finala Seria Competitionala B si pe echipe si individual al junioarelor III si II Etapa I”.

Sâmbătă, între orele 18.30 – 22.00, în Parcul Arheologic din municipiul Constanţa, Organizaţia Neguvernamentală Ecologistă Mare Nostrum va organiza evenimentul „ORA PĂMÂNTULUI 2023”, parte a campaniei internaţionale cu acelaşi nume.

Duminică, între orele 12.00 – 16.00, în Piaţa Ovidiu din municipiul Constanţa, Comunitatea Tinerilor Basarabeni din Constanţa organizează evenimentul „Ziua Unirii Basarabiei cu România la data de 27 martie 1918”.

Duminică, începând cu ora 15:45, la sala sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia, va avea loc meciul de handbal din Campionatul Masculin de Handbal „Liga Zimbrilor” dintre echipele C.S.M. Constanţa şi A.H.C. Potaissa Turda.

Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi la toate evenimentele enumerate mai sus pentru a asigura ordinea şi liniştea publică.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Le recomandăm tuturor participanţilor să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forţelor de ordine, direct sau prin numărul de urgenţe 112.

Vă dorim un weekend plăcut, fără incidente!


Mangalia News, 25.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply