Cosmin Adrian Simu, timişoreanul „cu mâini de aur”, va fi reprezentantul României la Campionatul Intercontinental de Masaj de la Atena

0
784

farmec.ro
carturesti.ro%20
  • Cosmin Adrian Simu, reprezentantul României la Campionatul Internațional de Masaj de la Atena, 7-9 aprilie 2023.

Timişoreanul Cosmin Adrian Simu va fi reprentantul României la Campionatul Intercontinental de Masaj de la Atena (7 – 9 aprilie 2023).
Portivit lui Adrian, obiectivul lui la acest concurs este titlul suprem, cel de campion mondial.
Cunoscut mai mult prin pseudonimul de pe Facebook sau Tik Tok – „Cosmin Adrian Terapeut“, timişorenul ne-a dezvăluit că mulți dintre sportivii de top din țară apelează la el.
De la fotbalişti ca Florinel Coman, Adrian Ilie, Iasmin Latovlevici, Cristian Daminuță, Valentin Velcea, sau Gabriel Torje, până la sportivii de la Clubul Ciprian Sora, echipa de baschet feminin CSS Bega Timisoara, M Box, Saşa Markov (campion national la Jiu Jitsu brazilian), toți i-au călcat pragul, pentru a-i ajuta în recuperare. Şi toți au plecat mulțumiți.
De apreciat este că omul Cosmin Adrian face şi foarte multe tratamente, fără să solicite niciun leu. Lucru mai rar, în zilele noastre. El face, anual, sute de terapii gratuite copiilor cu dizabilități şi personelor în vârstă, fără posibilități financiare.
„Tot ce pot să vă spun e că scoate durerea cu mâna din organism, în una sau mai multe şedințe de terapie. De asta e supranumit «mâini de aur»“, ne-a declarat Sorin Daia, unul dintre miile de pacienți care a fost tratat de terapeut.
Merită menționat că Adrian Cosmin nu are zile libere, pentru că, la sfârșit de săptămână, se deplasează în diferite oraşe din țară pentru a ajuta alți oamenii aflați în suferință.
„Nu îmi permit să-mi iau prea multe zile libere, pentru că sunt sute de mămici care aşteaptă să le tratez copiii şi foarte mulți pacienți care au nevoie de mine. Ăsta e darul pe care l-am primit de la Dumnezeu şi nu vreau să-l irosesc. Mă rog doar să-mi dea sănătate, putere şi echilibru, să pot ajuta cât mai multă lume aflată în suferință“, a spus „@Cosmin Adrian Terapeut“.
Autor: Olimpiu Bulzan, timispress.ro
MN: Terapeutul campion Cosmin Adrian Simu a contribuit la organizare și a participat la CARAVANA SĂNĂTĂȚII, inițiată de redacția cotidianului online Mangalia News și realizată cu sprijinul generos al echipei manageriale de la Sanatoriul Balnear Mangalia, în luna septembrie 2022. Peste 500 de oameni au plecat fericiți, după ce, vreme de patru zile, au cunoscut beneficiile tehnicilor de masaj aplicate de cei 10 terapeuți campioni, invitați la evenimentul de la Mangalia. Cosmin ne-a anunțat că va fi prezent la malul mării, în sezonul estival ce se apropie. Vă vom ține la curent cu programul său. (Mangalia News).


Mangalia News, 18,03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply