Patru sportivi din Mangalia, componenți ai lotului național, vor lupta pentru medalii, la Campionatul European de Seniori U23: Ana-Maria Pîrvu, Andreea Beatrice Ana, Daniel Marian Sandu și Denis Ioan Chirică. Hai, România!

0
1297

farmec.ro
carturesti.ro%20

Patru sportivi din Mangalia, componenți ai lotului național, vor lupta pentru medalii, la Campionatul European de Lupte Seniori U23: Ana-Maria Pîrvu, Andreea Beatrice Ana, Daniel Marian Sandu și Denis Ioan Chirică. Hai, România!

  • Pîrvu Ana-Maria, categoria 50 kg, legitimată la CS Rapid București;
  • Ana Andreea Beatrice, 55 kg – CSA Steaua București;
  • Sandu Daniel Marian, 65 kg și Chirică Denis Ioan, 86 kg, legitimați la CSM Constanța.
Andreea Beatrice Ana va lupta ca să-și apere titlul de campioană europeană, cucerit anul trecut în Bulgaria.

Toți cei patru sportivi provin de la Clubul Sportiv Școlar Mangalia, din „pepiniera de talente” descoperite, crescute și formate de antrenorul George Marian Oancea, cel care ne-a transmis că „se mândrește cu ei și le dorește mult succes la toate competițiile sportive la care vor perticipa”. A mai transmis că „le mulțumește celor care au fost alături de el de-a lungul timpului și au sprijinit clubul: doamna prof. Virginica Barabaș, directoarea Liceului Tehnologic „Ion Bănescu” din Mangalia, președinta CSS Mangalia, frații Ionel și Lucian Luca, prof. Dragoș Dima și dl. Ion Rusu, antreprenor local, apropiat al luptelor”.

George Marian Oancea ne-a încredințat și o fotografie de grup de la începuturile activității sale ca antrenor la CSS Mangalia, pe care v-o oferim aici:
Antrenorul CSS Mangalia, George Marian Oancea, alături de viitorii mari sportivi ai României. (Foto din colecția personală).


Mangalia News, 11.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply