Misiuni de weekend ale jandarmilor la evenimentele sportive din Constanța, Medgidia și Băneasa

0
399

farmec.ro
carturesti.ro%20

În acest weekend, în judeţul Constanţa, vor avea loc mai multe evenimente sportive. Jandarmii constănţeni, pe lângă derularea celorlalte misiuni specifice, vor fi prezenţi la aceste manifestări sportive pentru a se asigura că toţi participanţii sunt în siguranţă şi evenimentele se desfăşoară într-o atmosferă civilizată.

Sâmbătă, începând cu ora 18:00, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică pentru meciul de handbal dintre echipele C.S.M. Constanţa – A.C.S. BT Cluj Napoca. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanţa.

Tot sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul 1 Mai din localitatea constănţeană Băneasa va avea loc meciul de fotbal dintre echipele C.S. Gloria Băneasa şi C.S. Gloria Albeşti.

Duminică se organizează, la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, în intervalul orar 14:00 – 16.20, turneul de futsal Trofeul Liga Old-Boys.

Începând cu ora 18:00, duminică, la sala sporturilor din municipiul Medgidia, va avea loc meciul de handbal masculin dintre echipele C.S. Medgidia şi C.S.U. Constantin Brâncuşi, Târgu Jiu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi la toate evenimentele sportive enumerate.
Le recomandăm tuturor participanţilor să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forţelor de ordine, direct sau prin numărul de urgenţe 112.

Vă dorim un weekend plăcut, fără incidente!


Mangalia News, 11.03.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply